Geleneksel okul çayı bu yıl da ilgi gördü 

Nurullah Narin Ortaokulu'nda yönetim, öğretmen ve veliler dün 14.00-17.00 saatleri arası Dekor Düğün Sarayı'nda okul aile birliği tarafından düzenlenen geleneksel birlik, dayanışma ve kaynaşma Ã?

Çerkezköy 7.01.2018 21:36:00 0
Geleneksel okul çayı bu yıl da ilgi gördü 

Etkinlik tüm şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

 

KAPLAN, DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çerkezköy Nurullah Narin Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Dicle Kaplan başkanlığında okul aile birliği yönetimi tarafından düzenlenen çay etkinliğine Okul Müdürü Musa Dinç başta olmak üzere öğretmenler ile öğrenci velileri bir araya geldi. Nurullah Narin Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Dicle Kaplan etkinlikte yaptığı kısa konuşmada, “Nurullah Narin Ortaokulu Okul Aile Birliği olarak her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz birlik, dayanışma ve kaynaşma çayına bu yıl da katılımın yoğun olması bizleri mutlu etti. Katılımınızdan dolayı sizlere okul aile birliği ve okul yönetimimiz adına çok teşekkür ediyoruz. Okul aile birliğimize her zaman destek veren okul müdürümüz Musa Dinç’e  okul yönetimine, etkinliklerde bizlere katkı ve destek veren ve sponsor olan işyerlerimize ve de her zaman bizlerin yanında olan velilerimize çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

 

SINIF TEMSİLCİSİ VELİLERE TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

 

Okul Aile Birliği Başkanı Dicle Kaplan’ın konuşmasının ardından Nurullah Narin Ortaokulu sınıf temsilcisi olan öğrenci velilerine yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı okul idaresi tarafından teşekkür belgesi verildi. Sınıf Temsilcisi velilere teşekkür belgeleri Okul Aile Birliği tarafından verildi.

 

PASTAYI OKUL MÜDÜRÜ MUSA DİNÇ KESTİ

 

Teşekkür belgelerinin verilmesinden sonra pasta kesimi yapıldı. Okul Müdürü Musa Dinç, Okul Aile Birliği Başkanı Dicle Kaplan ve okul aile birliği üyeleri ile birlikte geleneksel çay pastasını alkışlar eşliğinde kesti. Müdür Dinç Okul Aile Birliği Başkanı Dicle Kaplan ve okul aile birliği üyelerini yaptığı özverili çalışmalar nedeniyle her zaman takdir ettiğini belirterek çalışmalarında başarılar diledi ve yaptıkları çalışmalar içinde teşekkür etti. Dinç Öğrenci velilerine de katılımlarından dolayı teşekkür etti. Ardından etkinliğe katılanlar canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. Ayrıca programda satılan bilet çekilişi yapıldı ve  her bilet alana hediye takdim edildi.

 

Haber / Seyit SÜREN   


0282 726 91 91
0282 747 65 10