Karadiş: İYİ Parti Türkiye'nin umududur

İYİ Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Etbeyi Izgara Restaurant'ta dün tanışma kahvaltısı düzenledi. Kahvaltıda konuşan İYİ Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Rauf Karadiş; â

Çerkezköy 7.01.2018 21:38:00 0
Karadiş: İYİ Parti Türkiye

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Kahvaltıya İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Enes Kaplan, İl Başkanı Seval Erkan, Çerkezköy İlçe Başkanı Cemalettin Turlin, ilçe yönetimi ve gençlik kolları üyeleri katıldı. Programda konuşan İYİ Parti Çerkezköy Gençlik Kollarından Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Gençlik Kolları Başkanı Rauf Karadiş, “Türkiye’nin geleceğini şekillendirmeye aday bir partinin, 28 yaşında kurucuları arasında yer almaktan duyduğum gururu ve mutluluğu sizlerle yaşıyorum” dedi.

 

“HAK ETTİĞİ YERE GELMESİNE İÇİN ÇALIŞACAĞIZ’’

 

Karadiş “ Partimizin Kurucusu Meral Akşener Hanımefendi’nin kurucu olarak şereflendirdiği, İYİ Parti’nin Çerkezköy’de ki gençlik kolları başkanlığı görevine getirilmiş bulunmaktayım. Türkiye’nin geleceğini şekillendirmeye aday bir partinin, 28 yaşında, kurucuları arasında yer almaktan duyduğum gururu ve mutluluğu sizlerle paylaşmak istedim. Şahsım ve ileriki günlerde açıklayacağım ekibimle birlikte, Çerkezköy’de bu bayrağı taşımak, diğer partiler gibi, başta ilçemiz Çerkezköy’e sonrasında İlimiz Tekirdağ’a güzel ülkemiz Türkiye’ye karşın olan sorumluluğumuzu, Rabbimin bizlere bahşettiği beden ve fikir lisanıyla ödemeye çalışacağız. Bizlere hak ettiğimizin ötesinde bu görevi uygun gören tüm değerli büyüklerimize teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Çerkezköy’de İYİ Parti bayrağını taşımaktan ve partimizi hak ettiği yere gelmesine çalışacağımızdan da kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

 

‘’İYİ PARTİ ÇATISI ALTINDA İLÇEME OLAN BORCUMU EN İYİ ŞEKİLDE ÖDEYECEĞİM’’

 

Karadiş “ Ülkemizin geçirdiği bu zor günlerde, geçmişteki tecrübelerim ve gençlik heyecanıma olan inancımla birlikte bana tevdi edilen bu görevi yerine layıkıyla getirmek için elimden geleni yapmaya adayım. Ben Çerkezköy’de doğmuş ve emlak ticareti ile uğraşan bir kardeşinizim. Geçmişim, bugünün ve yarınım Çerkezköy’e ve sizlere emanettir. Ben bu görevi kabul ederken, her şeyden ve herkesten çok Çerkezköy’e olan inancımla kabul ettim. Çünkü beni ben yapan, doğrum ve yanlışım ile beni bugünlere getiren Çerkezköy’dür. Yine geleceğimi Çerkezköy şekillendirecektir. Bugün doğduğum büyüdüğüm topraklara olan borcumu en güzel şekilde ödemek tek arzumdur ”ifadelerini kullandı.

 

‘’İYİ PARTİ TÜRKİYE’NİN UMUDUDUR’’

 

Rauf Karadiş, İYİ Parti’nin, Türkiye’nin umudu olan bir parti olduğunu da belirterek, “Yeni kurulmuş bir partide siyaset yapmayı bırakın, sancağının köşesinden tutmak bile çok zorluk içermektedir. Değişim ve dönüşümler kolay olmamaktadır. Bir anne bile çocuğunu doğururken, 9 ay boyunca sancılar çekmektedir. İYİ Parti Türkiye’nin umudu ve iddiamız odur ki, geleceğin de imzası olacak bir partinin kuruluş aşaması, genel merkezinden tutun, en küçük teşkilatlarına kadar zor süreçlerle meydana gelmektedir. Büyük emekler verilerek belki de büyük bedeller ödenecektir. Hem emek vermeye hem de ödemeye Rauf Karadiş olarak hazırım. Bugün yaşanılan tufanın, belki de yarınki Nuh’un gemisi bizler olacağız. Bu geminin ilk kaptanı olma şansını taşımak büyük bir heyecanı yüreğimizde yaşatmaktayız. Ülkesini ve milletini seven, İYİ Parti’de ben de yer almak istiyorum, geleceğin inşasında, bende olmak istiyorum diyen tün genç kardeşlerimi bizlerle birlikte yürümeye ve bu davanın gaz lambalarını yakmaya davet ediyorum. Yolumuz uzun, yükümüz ağırdır. Şimdiden bizlere destek veren, vermeyen ve verecek olan herkesi yürekten selamlıyorum. Şunu da özellikle belirtiyorum İYİ Parti ülkemize iyi gelecek” dedi. Kahvaltı programı sonunda İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Enes Kaplan, İl Başkanı Seval Erkan, Çerkezköy İlçe Başkanı Cemallettin Turlin, Gençlik Kolları İlçe Başkanı Rauf Karadiş kahvaltıya katılan ilçe yönetimi, gençlik kolları üyeleri birlikte objektiflere poz verdiler.

 

Haber / Seyit SÜREN-Hilal ÇARIKÇI

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10