Süper Ligde beş karşılaşma oynanacak

Süper Amatör Ligde 15.hafta Pazar günü oynanacak beş karşılaşma dışında tamamlanacak. Temsilcimiz Çerkezköy Doğanspor'un Ergenegücü Ulaşspor'u konuk edeceği karşılaşma Açı

12.01.2018 21:51:00 0
Süper Ligde beş karşılaşma oynanacak

LİDER EVİNDE

 

Haftaya 32 puanla lider durumda giren Kapaklıspor evinde puansız Çorlu Gençlerbirliğispor’u konuk edecek. Geçtiğimiz haftayı bay geçen Kapaklıspor ikinci devre hazırlıklarını Antalya’da sürdürdü. Antalya’da başarılı bir kamp geçiren Kapaklıspor ligin ikinci devresinde puan farkını koruyup şampiyonluk hedefliyor. Çorlu Gençlerbirliğispor ise geçtiğimiz hafta Doğanspor karşısında gösterdiği iyi mücadeleden ötürü ilerisi haftalar öncesi umut vermişti. Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.

 

HEDEF ÜÇ PUAN

 

Karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak için var güçleriyle mücadele edeceklerini kaydeden Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükanlı “ Ligin ikinci devresinde yakalamış olduğumuz sekiz puanlık farkı korumak için mücadele edeceğiz. Bu hafta ise evimizde Çorlu Gençlerbirliğispor’u konuk edeceğiz. Rakibimizi farklı mağlup edip yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. Bütün taraftarlarımızı bu karşılaşmaya bekliyoruz” dedi.

 

SİTESPOR DEPLASMANDA

 

Haftaya ikinci sırada giren 27 puanla 1461 Karadenizspor ise evinde 18 puanla sekizinci sırada yer alan Kapaklı Sitespor’u konuk edecek. Pazar günü 13 Kasım Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Geçtiğimiz hafta Çorlu Kültürspor’u evimizde rahat mağlup ederek rakiplerime gözdağı verdik. Bu haftada deplasmanda ikinci sırada yer alan 1461 Karadenizspor’a konuk olacağız. Rakibimizi mağlup edip yükselişimizi sürdürmek istiyoruz” dedi.

 

ZORLU KARŞILAŞMALAR VAR

 

Ligde üçüncü sırada yer alan temsilcimiz Çerkezköy Doğanspor ile Ergenegücü Ulaşspor’un karşılaşması açık öğretim sınavı nedeniyle ileriki bir tarihe ertelendi. Ligde dördüncü sırada bulunan Muratlı Belediyespor ise evinde orta sıralarda yer alan 18 puanla Sağlamtaşspor’u konuk edecek.Pazar günü saat 13.00’de başlayacak olan karşılaşma ise Muratlı Sahası’nda oynanacak. Çorlu Kültürspor’un bay geçtiği haftada 19 puanla yedinci sırada yer alan Malkara 14 Kasımspor ise evinde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Saray Belediyespor’u konuk edecek. Malkara 14 Kasım Sahası’nda oynanacak olan bu karşılaşmada aynı gün saat 13.00’de başlayacak. Ligin bir diğer karşılaşmasında ise Marmara Ereğlisi Belediyespor ile Şarköyspor Ereğli Sahası’nda üç puan mücadelesi verecek. Zorlu karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10