"Biz büyük bir aileyiz"

15 yılı aşkın süredir Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı görevini yürüten Ali Bozdağ beş dönem üst üste kazandığı seçimler sonrası 6. raunda hazırlanırken adeta

Çerkezköy 12.01.2018 22:10:00 0

Çerkezköy ve Kapaklı’dan çok sayıda esnafın hazır bulunduğu adaylık açıklamasında mevcut Başkan Ali Bozdağ rakiplerine aleni meydan okudu. “Biz büyük bir aileyiz” diyen Bozdağ, 2 bin 609 kayıtlı üyesinin sandık başına gideceğini kaydetti.

 

 “DEVAM KARARI ALDIK”

 

5 Şubat’ta gerçekleştirilecek olan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri öncesi adaylığını açıklayan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ dün kendisini destekleyen oda üyeleriyle birlikte basın açıklaması gerçekleştirdi. Bölge esnafı ile uzun süredir istişareler yaptığını söyleyen Başkan Bozdağ, " İki aydır çalışmalarımıza devam ediyoruz.Esnaf ve sanatkarlarımız ile yaptığımız görüşmelerde, yeniden aday olmamız gerektiği yönünde kanaat oluştu. Bu vesile ile bizde arkadaşlarımız ile toplandık ve göreve devam kararı aldık. Biz büyük bir aileyiz. Adaylığım ailemize, esnafımıza ve sanatkarlarımıza hayırlı olsun” dedi.

 

DİĞER ADAYLARA BAŞARILAR DİLEDİ

 

Kendisinin yanı sıra iki adayında bu göreve talip olduğunu anımsatan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, " Bu bir bayrak yarışıdır. Aday olan arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Dolayısıyla Çerkezköy’e yakışan bir genel kurul olacağına inancım tamdır” diye konuştu.

 

“ÜYELERİMİZE ULAŞACAĞIZ”

 

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odasına 2 bin 609 üyenin kayıtlı olduğunu kaydeden Bozdağ “ 15 yıldır odanın başkanlığını yürütüyorum. Bu benim altıncı kongrem olacak. Arkadaşlarımızla birlikte sahaya ineceğiz ve çalışmalarımıza devam edeceğiz. Seçim öncesi Veliköy’den başlayıp Uzunhacı’ya, Pınarca’dan başlayıp Yanıkağıl’a kadar olan üyelerimize ulaşacağız” diye konuştu. Bu arada Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu, 5 Şubat günü saat 13.30’da Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksinde gerçekleştirilecek. Ancak bu tarihte, çoğunluk sağlanmadığı takdirde toplantı 11 Şubat günü aynı saatte çoğunluk aranmaksızın Dekor Düğün Salonunda gerçekleştirilecek.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10