Başkan Baysan muhtarlarla buluştu

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan muhtarlarla bir araya geldi. Baysan 2017 yılında yapılan çalışmaları değerlendirerek 2018 yılında yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Çorlu 19.01.2018 21:02:00 0
Başkan Baysan muhtarlarla buluştu

 

 
 

KİMLER KATILDI?

 

Çorlu Belediye Başkanlığı ve mahalle muhtarları ile planlanan yatırımlar ve yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmeleri içeren toplantı yapıldı. Çorlu Belediyesi Eğitim ve Seminer Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, belediye başkan yardımcıları ve Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinin yanı sıra mahalle muhtarları katıldı.

 

696 SAYILI KHK HAKKINDA İLGİ VERDİ

 

Toplantıda açılış konuşması yapan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, muhtarlara katılımlarından dolayı teşekkür etmesinin ardından 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname özelinde bir takım değerlendirmelerde bulundu. İlgili kararname doğrultusunda taşeron personelin kadroya geçişi çalışmaları hakkında bilgiler veren  Başkan Baysan; kararnamede yer alan madde neticesinde emekliliği gelen  belediyenin üretim çalışmalarında nitelikli ve önem arz eden görevlerde çalışan personelin emekliye sevk edilecek olmasının belediyelerin çalışmalarını sekteye uğratacağını belirtti.

 

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

 

Toplantının devamında belediye başkan yardımcıları Ahmet Sarıkurt, Erdoğan Demirci, Serhad Çatalkaya, Oktay Çolpan, Kemaleddin Avcı ile fen işleri müdürlüğü yetkilileri mahalle muhtarları ile birlikte 2017 yılı içerisinde yapılan çalışmaları değerlendirirken; 2018 yılında yapılacak yatırımların planlamaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10