1911 Bigaspor'u konuk edecek

Bölgesel amatör ligde 15.hafta pazar günü oynanacak birbirinden zorlu altı karşılaşmanın ardından tamamlanacak.

19.01.2018 21:15:00 0
1911 Bigaspor

Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor evinde Bigaspor’u konuk ederken, haftaya lider durumda giren Altınova Belediyespor ise deplasmanda Çıksalınspor karşısında üç puan arayacak.

 

LİDER DEPLASMANDA

 

Ligde oynadığı 13 karşılaşmada 11 galibiyet ve iki yenilgi alarak 35 puanla lider durumda bulunan Altınova Belediyespor hafta sonunda deplasmanda 14 puanı bulunan ve alt sıralardan kurtulmaya çalışan Çıksalınspor’a konuk olacak. Pazar günü İstanbul Beyoğlu Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Karşılaşmayı ise Mustafa Gökhan Keskin yönetirken, yardımcılıklarını ise Hicri Yıldırım, Emrah Gülhan ve Emre Korkmaz yapacak.

 

SULTANGAZİ YALOVA DEPLASMANINDA

 

Ligin ikinci devresinin ilk haftasında evinde konuk ettiği Gaziosmanpaşaspor ile 3-3 berabere kalan Sultangazispor deplasmanda Yalova Kadıköyspor’a konuk olacak. Ligde Sultangazispor 26 puanla ikinci sırada yer alırken, Yalova Kadıköyspor ise 9 puanla 13 takımlı ligde 12’inci sırada yer alıyor. Yalova Amatör Saha 1’de oynanacak olan karşılaşma ise Pazar günü saat 14.00’de başlayacak. Bu zorlu karşılaşmayı ise Alper Öncüer, Ahmet Kıvanç Kader, Murat Yanat, Anıl Şen hakem triosu yönetecek.

 

1911’DE HEDEF ÜÇ PUAN

 

Geçtiğimiz hafta Tekirdağ derbisinde Çorluspor 1947’yi deplasmanda 3-1 mağlup eden temsilcimiz ise hafta sonunda evinde Bigaspor’u konuk edecek. Pazartesi gününden itibaren hazırlıklarına başlayan temsilcimiz, günde yaptığı çift idman ile Bigaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Temsilcimiz bugün yapacağı son antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başlayacak. Bigaspor’u mağlup ederek zirve takibini sürdürmek istediklerini kaydeden 1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Sebahattin Çolakoğlu “ Geçtiğimiz hafta Çorluspor 1947’yi rahat maçın ardından mağlup etmesini bildik. Ligin ikinci devresinde iyi bir takım kurduk. Bu haftada da rakibimiz Bigaspor olacak. Taraftarımızın desteği ile rakibimizi mağlup edip zirve takibimizi sürdürmek istiyoruz. Bütün taraftarlarımızı bu zorlu karşılaşmaya davet ediyoruz” dedi.

 

İLK MAÇI KAZANMIŞTIK

 

Ligin ilk devresinde Biga İlyas Bayram stadında oynanan karşılaşmaya etkili başlayan temsilcimiz 32.dakikada Ünal’ın ayağından bulduğu golle öne geçmişti. Ev sahibi ekip ise karşılaşmanın 38’nci dakikasında Nizamettin ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını on kişi bırakmıştı. Karşılaşmanın ikinci yarısında etkili oyununu sürdüren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor 65’inci dakikada İlyas’ın ayağından bulduğu golle karşılaşmadan da 2-0 galip ayrılmıştı.

 

KARŞILAŞMA 14.00’DE BAŞLAYACAK

 

Ligde 25 puanla üçüncü sırada yer alan 1911 Çerkezköyspor evinde 22 puanla dördüncü sırada bulunan Bigaspor’u konuk edecek. Pazar günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Barış Esa’nın yöneteceği karşılaşmada Esa’nın yardımcılıklarını ise Mert Kor, Resul Kocameşe ve Umutcan Bayram yapacak.

 

EDİRNE’DE ZORLU KARŞILAŞMA

 

Erteleme karşılaşmasında Salı günü lider Altınova Belediyespor’a konuk olan ve rakibi karşısında öne geçmesine rağmen son dakikalarda yediği golle mağlup olan Edirnespor ise hafta sonunda evinde Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’u konuk edecek. Ligde Edirnespor 19 puanla beşinci sırada yer alırken, Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor ise 17 puanda sekizinci sırada bulunuyor. Eren Gökmen, Hüseyin Alp Burçay Yetiş, Esra Arıkboğa, Savaş Sarıcan hakem triosunun yöneteceği karşılaşma Pazar günü Edirne 25 Kasım Stadyumunda oynanacak. Zorlu karşılaşma ise sata 14.00’de başlayacak.

 

ÇORLUSPOR YENİ ÇAN’A KONUK OLACAK

 

Alt sıralardan kurtulmaya çalışan Yeni Çanspor ise evinde Çorluspor 1947’yi konuk edecek. Ligde Çorluspor 1947’ninin 17 puanı bulunurken, Yeni Çanspor’un ise 12 puanı var. Pazar günü Çan İbrahim Bodur Stadyumunda saat 14.00’de oynanacak olan karşılaşmayı ise Kenan Barış Soysal, Sinan Ertinğü, Göker Erel, Mirsat Sancaktar yönetecek.

 

TRAKYA DERBİSİ LÜLEBURGAZ’DA OYNANACAK

 

Geçtiğimiz hafta Bigaspor’a farklı mağlup olarak ligin dibinden kurtulamayan Lüleburgazspor Trakya derbisinde evinde Uzunköprüspor’u konuk edecek. Bu sezon oynadığı 13 karşılaşmada sadece bir galibiyet ve iki beraberlik elde ederek beş puanda son sırada bulunan Lüleburgazspor rakibini mağlup ederek ilerleyen haftalar öncesi moral depolamak istiyor. Konuk ekip Uzunköprüspor ise ligde oynadığı karşılaşmalarda 4 galibiyet beş beraberlik ve dört yenilgi alarak 17 puanla yedinci sırada yer alıyor. Pazar günü Lüleburgaz 8 Kasım Sahası’nda oynanacak olan karşılaşmanın başlama saati de 14.00. Karşılaşmayı ise Gökhan Dereli, Rahim Sarıdede, Mert Çil ve Sedat Korum yönetecek.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10