Tekirdağ Süper Amatör Lig'de haftanın panoraması

Tekirdağ Süper Amatör Ligi'nin 16. hafta müsabakaları oldukça zevkli ve çekişmeli geçti. 22 golün atıldığı 16. hafta müsabakalarında lider Kapaklıspor,1461 Karadenizspor ve Şarköyspor haftay?

23.01.2018 19:40:00 0
 Tekirdağ Süper Amatör Lig

Haftayı bir puanla kapatan takımlar ise, Çerkezköy Doğanspor, Saray Belediyespor, Kapaklı Sitespor ve Sağlamtaşspor olurken, Muratlı Belediyespor, Çorlu Kültürspor ve Ergenegücü Ulaşspor ise haftayı puansız kapatan takımlar oldu. Çorlu Gençlerbirliğispor ise haftayı bay geçti.

 

LİDER KAPAKLISPOR DEPLASMANDA ERGENEGÜCÜ ULAŞSPOR’U 2-0 MAĞLUP ETTİ

 

Süper Lig’de liderliğini sürdüren Kapaklıspor Ergene deplasmanında  Ergenegücü Ulaşspor ile karşılaştı. Müsabakanın yaklaşık ilk yirmi dakikası denk kuvvetler mücadelesinde geçti. Daha sonra maça ağırlığını koyan lider Kapaklıspor kanatlardan gol aramaya başladı. Her iki devrede de üstün oyununu sürdüren Kapaklıspor düşme hattında bulunan ve şiddetle puana ihtiyacı olan rakibi Ergenegücü Ulaşspor’a gol fırsatı vermedi ve attığı iki gol ile sahadan 2-0 galip ayrılarak puanını 38 çıkardı. Ergenegücü Ulaşspor 8 puanla 12 sırada kaldı.

 

1461 KARADENİZSPOR ÇORLU’DAN MUTLU DÖNDÜ

 

1461 Karadenizspor Çorlu deplasmanında  Çorlu Kültürspor’la karşılaştı. Müsabakanın ilk devresi başabaş bir mücadeleye sahne oldu. İkinci yarıda ataklarını sıklaştıran ve oyun üstünlüğünü eline geçiren 1461 Karadenizspor attığı üç nefis gol ile sahadan 3-0 galip ayrılmasını bilirken puanını da 33’ye yükselterek lig ikinciliğini korudu. Çorlu Kültürspor ise 22 puanla 6. Sırada kaldı.

 

KAPAKLI SİTESPOR MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESPOR’A PUAN KAPTIRDI

 

Süper Amatör Lig’de bu yıl bir türlü istenileni veremeyen ve son haftalarda puan toplamaya başlayan Kapaklı Sitespor kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Marmaraereğlisi Belediyespor ile puan mücadelesi yaptı. Oldukça zevkli ve çekişmeli geçen müsabakada maçın başlamasıyla birlikte Kapaklı Sitespor oyuna hızlı başladı. Ancak rakibi Marmara- ereğlisi Belediyespor’un katı defansını aşamadı. Dakikalar ilerledikçe mücadele denk kuvvetler mücadelesine dönüştü ve her iki takımda kanatlarda geliştirdikleri ataklarla gol aramaya başladı. Kapaklı Sitespor müsabakada yüzde 55’lik bir üstünlükle oyuna sahip olmasına rağmen eline geçirdiği iki pozisyondan da yararlanamadı ve müsabaka karşılıklı atılan goller ile 3-3 sona erdi. Marmaraereğlisi Belediyespor aldığı bir puanla puanını 29 yükseltirken puan cetvelinde de 3.lüğünü korudu. Kapaklı Sitespor ise, Puanını 19 çıkardı ve 9. sırada kaldı.

 

ŞARKÖYSPOR DÜŞME HATTINDAN UZAKLAŞMAYA ÇALIŞIYOR

 

Düşme hattı potasında bulunan Şarköyspor kendi evinde taraftarı önünde ağırladığı Muratlı Belediyespor karşısına mutlak üç puan için çıktı. Güçlü rakibi karşısında temkinli bir oyun sergileyen Şarköyspor gol yememek için defansı da kuvvetli tutarak  atak yaparak rakip kalede gol aradı. İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Şarköyspor ikinci yarıya daha hızlı başladı. Ancak ikinci yarıda gol yollarında zorlanmasına rağmen bir gol daha bularak durumu 2-0 yaptı. Müsabakanın bu sonuçla biteceği tahmin edilirken Muratlı Belediyespor sağ kanattan geliştirdiği ani atak ile bir gol buldu ve maçta Şarköyspor’un 2-1 galibiyeti ile sona erdi. Bu galibiyetle Şarköyspor puanını 10 yaparken, Muratlı Belediyespor 23 puanla 5. sırada kaldı.

 

SAĞLAMTAŞSPOR   MALKARA, 14 KASIMSPOR  1-1 ‘E RAZI OLDU

 

Sağlamtaşspor sahasında Malkara 14 Kasımspor’u konuk etti. Başabaş bir mücadelenin yaşandığı maçta iki takımda yakaladıkları pozisyonlardan yararlanamadı. İki takımda galip gelmek için atak bir oyun sergiledi. 90 dakika boyunca iki takımda birbirine üstünlük kuramadı ve karşılıklı atılan birer gol ile müsabaka 1-1 sona erdi. Bu müsabaka sonunda Malkara 14 Kasımspor puanını 22’ye çıkardı ve 7. sırada yerini aldı. Sağlamtaşspor’da  puanını 20 yaptı ve 8. sıraya yükseldi. 

 

SARAY BELEDİYESPOR ÇERKEZKÖY DOĞANSPOR DOSTÇA -3-3

 

Saray Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde Çerkezköy Doğanspor’u ağırladı. Saray Belediyespor güçlü rakibi Çerkezköy Doğanspor karşısında atak bir futbol ortaya koydu. Güçlü rakibi ile başa baş bir oyun sergileyen Saray Belediyespor,Çerkezköy Doğanspor’un hücum oyuncularına ilk dakikalarda gol fırsatı vermedi. Oldukça yüksek tempoda oynanan ve oyun kalitesi bakımından da iki takım da ortaya güzel bir oyun koydu. Zevkli ve çekişmeli geçen müsabakada iki takımda sayısız gol fırsatından yararlanamadı. Atılan karşılıklı goller ile müsabaka 3-3 sona erdi. Bu müsabaka sonunda Çerkezköy Doğanspor puanını 26’ya yükseltirken 4. sıradaki yerini korudu. Saray Belediyespor ise puanını 18 yaparak 10. sırada kaldı. Ligde henüz puanı bulunmayan 16. sırada bulunan Çorlu Gençlerbirliğispor ise haftayı maç yapmadan bay geçti.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10