Daimi Tavan yeniden başkanlığa seçildi

Çerkezköy Emlakçılar Derneği önceki gün Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdiği 5.olağan genel kurul toplantısında seçimlere Mevcut Başkan Daimi Tavan tek aday tek liste ile girdi.

Çerkezköy 23.01.2018 19:49:00 0
Daimi Tavan yeniden başkanlığa seçildi

DAVAN SEÇİME TEK ADAY OLARAK GİRDİ

 

Kongre Dernek Başkanı Daimi Tava’nın selamlama konuşmasıyla başladı. Ardından kongre divanı oluştu. Divan başkanlığına Şefik Seren Gökkaya, katip üyeliklere Adem Karabulut ve Süleyman Yücel seçildi. Divanın oluşmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Sonra faaliyet raporu, gelir gider hesap raporu, denetim raporu ve tahmini bütçe okundu. Gündem maddeleri üzerinde söz alan olmadı ve tek tek oylamaya sunuldu. Yapılan oylama sonunda maddeler oybirliğiyle kabul edildi. Ardından seçimlere geçildi. Derneğin 115 üyesinden kongreye 65 üye katıldı. Seçimlere tek aday ve tek liste ile giren Daimi Tavan başkanlığa seçildi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Daimi Tavan seçim sonunda üyelere yaptığı teşekkür konuşmasında, “Bugün derneğimizin 5. olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdik. Beni ve ekibimi yeniden göreve getirdiğiniz için tüm üyelerimize şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Bu yeni dönemde siz değerli dernek üyelerimizin güvenine layık olmak için çalışacağız. Bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalarımızda oldukça yol kat ettik. Yeterlimi değil. Daha iyi çalışmalar  yapacağımızı bilmenizi isteriz. Hedefimiz derneğimize bir bina kazandırmak inşallah onu da sizlerle birlikte başaracağız. Bu güne kadar olduğu gibi bu dönemde sizlerle birlik ve beraberlik içinde çalışarak iyi işlere imza atacağız. Derneğimizi daha iyi yerlere gelmesi için yapacağımız çalışmalarda sizlerin bize verdiğiniz güveni boşa çıkarmayacağız. Kongremizin hayırlı olmasını diliyor saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

DAİMİ TAVAN’IN LİSTESİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU

 

Daimi Tavan başkanlığındaki dernek asil yönetim kurulu üyeliklerine; Servet Demirci, Mehmet Hanifi Yüzbaşı, Gürkan Yılmaz ve Şefik Seren Gökkaya seçildi. Denetleme kurulu asil üyeliklerine de, Celal Pekdoğan, Nadir Doğan ve Mahmut Tunçbilek seçildi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10