Kapaklı'da yapılacak altyapı çalışmaları belirlendi

Kapaklı'da Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve TESKİ tarafından yapılacak yatırımlar alt kurul toplantısında belirlendi.

Kapaklı 23.01.2018 19:50:00 0
Kapaklı

Kapaklı’da yapılacak altyapı çalışmaları hakkında gerekli görüşmeler Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ile yapılan alt kurul toplantısında gerçekleştirilerek yapılacak yatırımlar belirlendi.

 

‘’TESKİ TARAFINDAN İÇME SUYU VE KANALİZASYON ÇALIŞMASI YAPILACAK’’

 

Kapaklı Hürriyet Caddesi’nde Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından kaldırım ve BSK üzeri aşınma tabakası ve 5 metrelik dekoratif aydınlatma yapılacağını belirten yetkililer;  ‘’Çeken Caddesi’nde de Çevre Yolu ile Namık Kemal Caddesi arasında TESKİ tarafından İçme Suyu ve Kanalizasyon çalışması yapılacak. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yolun Fatih Caddesi’ne kadar olan bölümünde kaldırım, aydınlatma ve SSB ile aşınma tabakası çalışması yapılacak. Kaldırımlar çevre yolu ile Erbay Caddesi arasında kumlamalı, Erbay Caddesi ile Fatih Caddesi arasında parke kaplama olacak’’ dedi.

 

TESKİ VE TREDAŞ ÇALIŞMA YAPACAK

 

Erbay Caddesi’nde TREDAŞ ve TESKi’nin muhtelif kesimlerde kazı çalışması olacağını ve bu çalışmanın tamamlanmasının ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından kumlamalı kaldırım ve binder çalışması yapılacağını kaydeden yetkililer;  Aydınlatma TREDAŞ tarafından yapılacak. Alaaddin Caddesi’nin Faruk Ilgaz Caddesi ile Mevlana Caddesi arasında kilit parke kaldırım çalışması yapılacak. Ayrıca binder asfalt onarımı yapılacak. Alaaddin Caddesi’nin Faruk Ilgaz Caddesi ile Hıdır Sokak arasında TESKİ’nin çalışması bulunmuyor. Diğer kısımlarda TESKİ çalışma yapacak’’ dedi.

 

TESKİ TARAFINDAN İSALE HATTI KALDIRIMIN ALTINDAN GEÇİRİLECEK

 

Mevlana Caddesi’nde TESKİ tarafından İçme Suyu ve Kanalizasyon çalışması yapılacağını ifade eden yetkililer;  Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından SSB beton yol ve parke kaldırım çalışması gerçekleştirilecek. Barış Manço Caddesi’nde TESKİ tarafından altyapı çalışmaları yapılarak altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından sathi kaplama yapılacak. Faruk Ilgaz Caddesi’nde (Pınarça Yolu) Pınarça gidiş yönünde yolun sağ tarafına Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından parke kaldırım yapılacak. Kaldırım çalışması öncesi TESKİ tarafından isale hattı kaldırımın altından geçirilecek’’ dedi.

 

AYDINLATMA ÇALIŞMASI DA YAPILACAK

 

Bülent Ecevit ve Levent Caddelerinde dekoratif aydınlatma yapılacağını belirten yetkililer; Aydınlatma çalışmaları sırasında bozulan kaldırımların onarımı yapılacak. Yanıkağıl Parkı ile kahveler arasında Karaağaç Mahallesi tarafından girişte tek taraflı yaya kaldırımı ve TESKİ tarafından 900 metre yağmur suyu çalışması yapılacak. Karaağaç Uğur Mumcu Caddesi’nde 300 metrelik kısma tek taraflı parke kaldırım yapılacak. Kapaklı Belediyesi’ne ait caddelerdeki çalışmalar konusunda TESKİ ile Kapaklı Belediyesi koordinasyon sağlayarak çalışacak’’ dedi.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10