2.Amatör'de gruplar belli oldu

11 Şubat Pazar günü başlayacak olan Tekirdağ 2.Amatör Küme'de bu sezon mücadele edecek takımlar ve mücadele edecekleri gruplarda belli oldu. 29 takımın katılımıyla 4 grupta çift devreli lig usulüne

24.01.2018 20:28:00 0
2.Amatör

29 TAKIM MÜCADELE EDECEK

 

Tekirdağ 2.Amatör Küme’de heyecan 11 Şubat tarihinde başlayacak. 29 takımın katılımıyla 4 grupta çift devre lig usulüne göre oynatılacak olan Tekirdağ 2.Amatör Kümede gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar ise bir üst lige çıkacak. Ligde A Grubu’nda Karacakılavuzspor, Şarköy Yıldız Gençlikspor, Tekirdağ İdmanyurduspor, Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor, Muratlı Halk Eğitimispor, Şalgamlı Gençlikspor, Çerkezmüsellimspor mücadele edecek. Ligde ilk hafta karşılaşmalarında Çerkezmüsellimspor ile Şarköy Yıldız Gençlikspor, Tekirdağ İdmanyurduspor ile Şalgamlı Gençlikspor, Muratlı Halk Eğitimispor ile Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor takımları karşı karşıya gelirken, ilk haftayı Karacakılavuzspor ise bay geçecek.

 

B GRUBUNDA 7 TAKIM VAR

 

7 takımın mücadele ettiği B Grubu’nda Yavuzspor, Muratlı 1935spor, Ahımehmet Gençlikspor, Esenspor, Ergene Gençlerbirliğispor, Kazanderespor, Karadeniz Gençlikspor şampiyonluk mücadelesi verecek. B Grubu’nda ligin ilk haftasını Ergene Gençlerbirliğispor bay geçerken, Ahimehmet Gençlikspor evinde Karadeniz Gençlikspor’u, Kazanderespor evinde Esenspor’u konuk ederken, Muratlı 1935spor ise deplasmanda Yavuzspor karşısında üç puan arayacak.

 

ÇORLU RUMELİ BAY

 

Çorlu takımlarının yer aldığı C Grubu’nda ise yedi takım mücadele edecek. C Grubu’nda Çorlu Korespor, Çorlu Fenerspor, Çorlu Rumelispor, Tekirdağ Gençlik Gücüspor, Yıldız Gençlikspor, Demirkaya Yenicespor, Paşaalanspor yer alırken, ilk hafta karşılaşmalarında Çorlu Korespor evinde Tekirdağ Gençlikgücünü konuk ederken, Çorlu Fenerspor ise Demirkaya Yenicespor’a konuk olacak. Haftanın bir diğer karşılaşmasında Paşaalanspor ile Yıldız Gençlikspor karşı karşıya gelirken, ligin ilk haftasını ise Çorlu Rumelispor bay geçecek.

 

TEMSİLCİLERİMİZ D GRUBU’NDA YER ALIYOR

 

Temsilcilerimizin yer aldığı D Grubu’nda ise sekiz takım şampiyonluk için kıyasıya bir mücadeleye girecek. Çerkezköy’den Fevzipaşaspor, Kızılpınar Uzayspor ile Samsunlular Yaşardoğuspor’un yer aldığı D Grubu’nda Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlikspor, Küçükyoncalıspor, Karaağaç Köyüspor, Göngörmezspor, Kapaklı Kartalspor yer alacak. Ligin ilk haftasında Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlikspor evinde Samsunlular Yaşar Doğuspor’u konuk ederken, Karaağaçköyüspor ise deplasmanda Küçükyoncalıspor’a konuk olacak. Temsilcilerimizden Fevzipaşaspor evinde Kapaklı Kartalspor’u konuk ederken, Kızılpınar Uzayspor ise Güngörmezspor karşısında galibiyet arayacak.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10