Zümbül'den TMS'ye destek ziyareti

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Erkan Zümbül önceki gün Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi'ne destek ziyaretinde bulundu.

Çerkezköy 24.01.2018 20:34:00 0
Zümbül

ZÜMBÜL’DEN TMS’YE DESTEK ZİYARETİ

 

Erkan Zümbül ekibi ile birlikte Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret ederek  Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’a Türk Metal Sendikası ile MESS arasında anlaşmazlıkla sonuçlanan Grup Toplu İş sözleşmesi görüşmelerinde metal işçilerine haklı davalarında destek olduklarını ve Türk Metal Sendikası’nın yanında olduklarını belirtti.

 

HAKLI DAVAMIZDA HAKKIMIZI ALMADAN GERİ DÖNÜŞ YOK

 

Başkan Murat Koçak da masada anlaşmak için büyük uğraş verdiklerini ancak MESS’in uyuşmaz tutumu nedeniyle grev aşamasına gelindiğini söyledi. Başkan Koçak, 2 Şubat tarihi itibariyle MESS üyesi BSH’da grev başlayacağını ifade ederek MESS ‘e bağlı işyerlerinde kademeli olarak grev uygulamasına geçileceğini ve bu işyerlerine grev yazılarının asıldığını belirtti. Başkan Koçak, Eğer 2 Şubat 2018 tarihine kadar MESS isteklerimiz kabul edip masada anlaşırsa o zaman sorun kalmaz. Biz hakkımız olanı alana kadar haklı davamızdan geri dönmeyeceğiz.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10