Çorbacı ailesinin acı günü

Çorbacıoğulları Travel Seyahat Şirketi Kurucusu Kenan Çorbacı'nın eşi ve şirket sahipleri Adnan Çorbacı, İl Genel Meclisi Eski Üyesi Ercan Çorbacı ve Ahmet Çorbacı'nın anneleri

Çerkezköy 24.01.2018 20:41:00 0
 Çorbacı ailesinin acı günü

BİR HAFTA ÖNCE BAYPAST OLDU

 

Merhum Hadiye Çorbacı bir hafta önce İrmet Hospital’de  kalp rahatsızlığı nedeniyle baypas oldu. Sağlık durumu iyi olduktan sonra taburcu olarak evine geldi.  Ameliyat sonrasında oldukça sağlıklı olan Merhum Hadiye Çorbacı önceki akşam aniden geçirdiği kalp krizi sonucu saat 22.00 sıralarında yaşama gözlerini yumdu. Gazi Mustafa Kemalpaşa Mahallesi’nin sevilen sayılan simalarından olan Hadiye Çorbacı’nın ani vefatı ailesi başta olmak üzere mahalle sakinlerini yasa boğdu.

 

TÜRBEDERE MEZARLIĞINA DEFNEDİLDİ

 

Dün Hacı Fahri Zümbül Camii’nde öğle namazına müteakip Çerkezköy İlçe Müftüsü veli Vehbi Bardakçı’nın kıldırdığı cenaze namazının ardından gözyaşları arasında dualarla Türbedere Mezarlığ’ına defnedilen Hadiye Çorbacı  3 çocuk annesi ve 3 torun sahibi idi. Cenaze töreninde taziyeleri Merhum Hadiye Çorbacı’nın  eşi Kenan Çorbacı oğulları Adnan-Ercan ve Ahmet Çorbacı kabul etti.

 

KACENAZE TÖRENİNE KATILIM YOĞUN OLDU

 

Merhum Hadiye Çorbacı’nın cenaze töreninde; Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Gürcün, Çerkezköy Belediye Başkan yardımcıları İmdat Özgör, Enver Bayram, Kemal Gümüş, Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak, Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve ilçe yönetimi,CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve ilçe yönetimi, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve ilçe yönetimi, BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Murat Yürük, Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Çerkezköy Belediye meclisi üyeleri,Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Akın Yılmaz, Ensar Sivri, Nedim Yılancı, Kapaklı  Eski Belediye Başkanı Şemsettin Dubaz, Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Daimi Tavan, Kapaklı Emlakçılar Derneği Başkanı Kemal Özel, Kale Birlikleri Kooperatif Başkanı  Ziyaettin Dubaz, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz, 26.Dönem Tekirdağ Milletvekili Adayı Ömer Karadeniz, İl Genel Meclisi Eski Üyesi Hasan Karaca, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün, S.S. 972 Sayılı Çerkezköy Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Nafis Ünal, Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak,Gazi Mustafa Kemalpaşa Mahallesi Muhtarı Recep Şahin, Çerkezköy’e Gönülverenler Dernek Başkanı Murat Akay, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan adayları Erkan Zümbül, Necati Aksu, STK yöneticileri, sendikacılar,esnaflar, Çorbacı  ailesinin eş ve dostları ile kalabalık bir halk kitlesi hazır bulundu.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10