Girişimcilik sertifikalarını aldılar

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri" tamamlanmasının ardından önceki gün eğitim sonucunda sertifika almaya hak kazanan katılımcıl

Çorlu 25.01.2018 20:36:00 0
Girişimcilik sertifikalarını aldılar

KİMLER KATILDI?

 

Düzenlenen törene; KOSGEB Çorlu Müdürü Tolga Erkan, İŞKUR Çorlu Hizmet Merkezi Müdür Vicdan Güçer, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Cevat Sevim ve Atilla Gaygusuzoğlu’nun katıldı.

 

BÖLGEMİZE VE ÇORLUMUZA KATMA DEĞER KAZANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

Sertifika Töreni’nde konuşan İbrahim Gönül; “Sertifikalarını alan girişimci adaylarına başarılar diliyorum. Günümüzde KOSGEB kanalıyla iş yapmak isteyenlere büyük bir destek vardır. İnşallah yapacağınız işlerde başarılı olursunuz. Bu sertifikaları almak yeterli değil, işe başladıktan sonra devamının gelmesi gerekmektedir. Diğer girişimcilere örnek olacağınızı düşünüyorum.  Girişimcilerimizin Bölgemize ve Çorlumuza katma değer sağlamasını temenni eder, bizlere bu imkânı sağlayan KOSGEB adına Tolga Erkan'a ve işbirliği için İŞKUR adına Vicdan Güçer'e teşekkür ederim” dedi.

 

GİRİŞİMCİLERİN İLK İLETİŞİM NOKTASI BİZLER OLMALIYIZ

 

Sertifika töreninde girişimciliğin öneminden bahseden Tolga Erkan; “Girişimcilerin ilk iletişim kuracakları yer bizler olmalıyız. Çorlu TSO ve bu gibi kurumlarda temsilciliklerimiz vardır. Art niyetli olarak dolandırmak amaçlı aranabilir ya da yönlendirilebilirsiniz. Bizlerle direkt temas sizler için daha sağlıklı olacaktır. Girişimci demek; doğa, emek, sermayeyi bir araya getiren, iktisadi anlamda risk alan demektir. 2010 yılından bugüne kadar il ve ilçelerde paydaş kurumlarımızla KOSGEB sertifikalı eğitim programlarımızı gerçekleştiriyoruz. Sertifikasını almaya hak kazanan girişimcilerimizi tebrik eder iş hayatından başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

 

ORTAK PAYDAŞ KURUM OLARAK İŞSİZLİĞİ AZALTMAK İÇİN HİZMET VERİYORUZ

 

İŞKUR Çorlu Hizmet Merkezi Müdürü Vicdan Güçer; “Maddi yönden KOSGEB iş yeri açmak isteyen girişimcilere destek olacaktır. Bizler ortak paydaş kurum olarak işsizliği azaltmak için hizmet veriyoruz. Sizler yarın iş yeri açtığınızda yanınıza personel alırsanız bize istihdam olarak geri dönüşü olacaktır. Herkesi tebrik ediyorum. İş hayatınızda başarılar dilerim" açıklamasında bulundu.

Sertifika töreni girişimci adaylarının sertifikalarını alması ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10