8. Çorlu Kitap Fuarı 9 ocakta başlıyor

Çorlu Belediyesi, Özel Trakya Koleji ve Korza Fuarcılık, ve Orion Alışveriş Merkezi işbirliği tarafından düzenlenen 8. Çorlu Kitap Fuarı, bu yıl da birbirinden önemli isimleri ağırlayacak.

Çorlu 29.01.2018 21:05:00 0
8. Çorlu Kitap Fuarı 9 ocakta başlıyor

İlber Ortaylı, Sinan Meydan, İsmail Küçükkaya, Mario Levi, Ayşe Kulin ve yazın dünyasının pek çok ünlü ismi 9-18 Şubat süresince Orion’da olacak.

 

9 ŞUBAT’TA BAŞLAYACAK

 

Çorlu Belediyesi, Özel Trakya Koleji ve Korza Fuarcılık, ve Orion Alışveriş Merkezi işbirliği tarafından düzenlenen 8. Çorlu Kitap Fuarı 9 Şubat Cuma günü başlayacak.

 

BİRBİRİNDEN ÖNEMLİ İSİMLER YER ALACAK

 

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da birbirinden önemli yazarların katılacağı fuarda Ahmet Ümit ve Ayhan Bozkurt ile açılış yapılacak. Türkiye’nin önemli tarihçilerinden olan İlber Ortaylı’nın konuk olacağı fuarda şu isimler yer alacak; Sinan Meydan, İsmail Küçükkaya, Mario Levi, Ayşe Kulin, Sinan Akyüz Seda Akgül, Serhat Yabancı, Şermin Yaşar, Cansu Canan Özgen, Ebru Güzel ve Öykü Odabaş.

 

ÇOCUKLAR DA UNUTULMADI

 

Hemen her yaşa ve her türün sevenlerine hitap edecek fuarda çocuklara da özel bölümlerin ve imza günlerinin de olacak. çocukların çok sevdiği konuk yazarların isimleri şöyle: Yalvaç Ural, Defne Ongun, Ülker Kurtcan, Ayşe Yamaç, Tansu Bele, Fatih Erdoğan.

 

ŞEHRİN YAZARLARI DA KONUK OLACAK

 

8. Çorlu Kitap Fuarı ülkenin önde gelen yazarlarını ağırlarken şehrin yazarlarını da okuyucularla buluşturacak. Ayten Öztürk, Raşit Tokgöz, Haşim Korkmaz, Takuhi Tovmasyan, Haluk Ecevit, Ramis Çınar, Melih Bozcan, Emel Sarıkurt ve Ali Deniz Uslu kitap fuarı kapsamında Orion’da imza günleri düzenleyecekler.

 

18 ŞUBAT’TA SONA ERECEK

 

9 Şubat Cuma günü Ahmet Ümit ve Ayhan Bozkurt, 10 Şubat Cumartesi İsmail Küçükkaya, Kaan Murat Yanık, Işık Öğütçü ve Ayşe Kulin, 11 Şubat Pazar günü Melih Bozdağ, Haluk Ecevit, Mario Levi, Sinan Akgül, Serhat Yabancı, Şermin Yaşar, 12 Şubat Pazartesi günü Ülker Kurtcan, Raşit Tokgöz, Haşim Korkmaz, Işıl Korkmaz, Ramis Çınar, 13 Şubat Salı günü Tuncay Altınköprü, Aşkın Güngör, Tansu Bele, Raşit Tokgöz, Hakkı Yalçın, 14 Şubat Çarşamba günü Defne Ongun, Fatih Erdoğan, Raşit Tokgöz, 15 Şubat Perşembe günü Yalvaç Ural, Melih Tuğtay, 16 Şubat Cuma günü Yalvaç Ural, Ayşe Yamaç, Takuhi Tovmasyan, Sinan Meydan, Haluk Ecevit, 17 Şubat Cumartesi günü Ayşe Yamaç, Cansu Canan Özgen, Seda Akgül, Ali Deniz Uslu, Ayten Öztürk, Emel Sarıkurt, 18 Şubat Pazar günü de İlber Ortaylı, Ebru Güzel, Öykü Odabaş ve Ramis Çınar kitapseverlerle buluşacak.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10