Kapaklı halkına yakışmıyorsun

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin Bölgesi'nde terör örgütleri pkk/pyd ve Deaş hedeflerine yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı hakkında halk günü toplantısında konuşan

Kapaklı 29.01.2018 21:22:00 0
Kapaklı halkına yakışmıyorsun

Mandalı’nın gerçek kimliğini ve yüzünü gösterdiğini kaydeden Bezgin, bu yaptığı açıklamalardan ötürü Başkan Mandalı’yı istifaya davet etti. Mandalı’yı topa tutan ve Kapaklı Belediye Başkanlığa da yakışmadığını ifade eden Bezgin, Cumhuriyet savcılarını ve yetkili kurumları göreve çağırdı.

 

GERÇEK KİMLİĞİNİ VE YÜZÜNÜ GÖSTERDİ

 

Dün saat 17.00’de parti binasında partililer ile birlikte basın açıklaması düzenleyen AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin “ 26 Ocak Cuma namazı sonrası Kapaklı Belediye meydanında bizler; siyasi partililer STK’lar, Kaymakam, müftü ve kapaklı halkı meydanda Mehmetçiğimiz için bir ve beraber olmuş dualar ederken Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı saat 14.00’de Halk Günü toplantısı yaparak bizler orada Mehmetçiğimize duada iken bu beyefendi askerimizi eleştirmek peşindeydi.

Kendisini Mehmetçiği eleştirdiğinden dolayı, sivil darbe döneminde olduğunu ifade ettiğinden dolayı yazıklar olsun diyoruz. Her zaman olduğu gibi o günde gerçek kimliğini ve yüzünü gösterdi” diye konuştu.

 

“ÖZRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜK”

 

İrfan Mandalı’nınAfrin harekatı hakkında yaptığı konuşmaları basın mensuplarına izleten Bezgin “ Videodan anlaşılacağı gibi görülen köy kılavuz istemiyor. Söylemleri açık ve nettir. Sivil darbe var diyen sensin! Mehmetçikle teröristi aynı kefeye koyan sensin! Mehmetçik orada terörist avında iken onlarla dalga geçercesine bir metrekare toprak kazandırılmış gibi havalara giriyoruz diyen de sensin! Biz oraya; anlamadıysan bir kez daha söyleyelim terör yuvalarını yok etmek için girdik, kimsenin toprağında da gözümüz yok. Terör yuvalarını yok etme ve bataklığı kurutma derdindeyiz. Sinekleri ne kadar avlarsanız avlayın, bataklığı kurutmadığınız takdirde teröristlerden arındıramazsınız. Mehmetçiğin Suriye’nin toprak bütünlüğü ile asla ilişkisi yoktur.  Yine bu beyefendi Pazar günü STK kahvaltısında özrü kabahatinden büyük bir açıklama yapıp söylemleri dostane olarak nitelendirmiş. O zaman soruyum kendisine bu söylemlerin neresi dostane ve siz dost meclislerinde Mehmetçiği böylemi adlandırıyorsunuz. O zaman size bir kez daha yazıklar olsun” dedi.

 

“ATATÜRK ÜSTÜNDEN SİYASET YAPIYORLAR”

 

Bezgin “Klasik Kemal Kılıçdaroğlu CHP’sinin örneğini yaşıyoruz. Her zaman Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün altına sığındıkları gibi bugün de söylemlerinde Mustafa Kemal Atatürk’ün arkasından yine siyaset yapıyorlar. Mustafa Kemal Atatürk sadece sizin tekelinizde değildir. Mustafa Kemal Atatürk Türkiye’nin kurucusudur ve 80 milyon kişinin Ulu önderidir. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanıdır” dedi.

 

BELEDİYE BAŞKANLIĞINA YAKIŞMIYORSUN

 

Bu konunun takipçisi olacaklarını kaydeden Bezgin “ Sen Türkiye Cumhuriyeti sınırlarında Belediye Başkanlığına yakışmıyorsun. Ey vatan sever CHP’li kardeşlerime seslenmek istiyorum. CHP Belediye Başkanlığına yakışmıyorsun. Hele ki vatansever, bayrak sever olduğunu her fırsatta her mitingde gösteren Kapaklı halkına yakışmıyorsun. İstifa etmelisin, seni istifaya çağırıyorum. Cumhuriyet Savcılarımız ve yetkili kurumları derhal göreve çağırıyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10