Başkan Mandalı o sözlere cevap verdi

Geçtiğimiz hafta halk günü toplantısında konuştuğu sözler üzerine yoğun tepki alan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı yazılı basın açıklaması yaptı. Başkan Mandalı 'â??

Kapaklı 30.01.2018 21:13:00 0
Başkan Mandalı o sözlere cevap verdi

Biraz olsun dünyadan haberdar ve art niyetli olmayan bir insan, benim açıklamamda sarf ettiğim, ‘Vuran da Allah diyor, vurulan da Allah diyor’ cümlesinin, Ortadoğu’da yıllardır süregelen iç savaşlara yönelik olduğunu anlayabilir’’ dedi.

 

Geçtiğimiz hafta halk günü toplantısında konuştuğu sözler üzerine yoğun tepki alan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı yazılı basın açıklaması yaptı.

 

‘’KAPAKLI HALKI İRFAN MANDALI'YI ÇOK İYİ TANIR’’

 

Hakkında karalama kampanyası başlatıldığını iddia eden Başkan Mandalı;’’Öncelikle benim hakkımda bu karalama kampanyasını başlatan ve bu kampanyanın peşine takılarak siyasi çıkar elde etmek isteyen isimler şunu çok iyi bilsinler; Kapaklı halkı İrfan Mandalı'yı çok iyi tanır. 3 dönemdir Kapaklı halkının teveccühü ile bu ilçeye hizmet eden bir Belediye Başkanıyım. Başkanlığımın yanı sıra gerek kendim gerekse ailemle doğup büyüdüğüm bu kente ve Türkiye'ye kendisini adamış bir insanım. Bu nedenle İrfan Mandalı'nın vatan ve millet sevgisini sorgulamak, bu konu üzerinden kendilerine siyasi çıkar elde etmek hiç kimsenin haddine değildir’’ ifadelerini kullandı.

 

‘’HALK TOPLANTISINDA YAPMIŞ OLDUĞUM KONUŞMA ORTADA’’

 

Halk toplantısında yapmış olduğu konuşmanın da ortada olduğunu kaydeden Mandalı; ’’Üzülerek söylüyorum ki iktidar partisi il ve ilçe başkanları da bu karalama kampanyasına alet olmuşlar ve adeta bu konuşmamı seçim propagandasına dönüştürmüşlerdir. Biraz olsun dünyadan haberdar ve art niyetli olmayan bir insan, benim açıklamamda sarf ettiğim, ‘Vuran da Allah diyor, vurulan da Allah diyor’ cümlesinin, Ortadoğu’da yıllardır süregelen iç savaşlara yönelik olduğunu anlayabilir. Ben iktidar partisi il ve ilçe başkanlarının da benim ne demek istediğimi gayet iyi anladıklarını düşünüyorum ancak siyasi çıkarları uğruna sözlerimin çarpıtılmasına göz yumduklarının ve hatta bu karalama kampanyasına ortak olduklarının farkındayım.

 

BAŞKAN MANDALI BEZGİN’E DE CEVAP VERDİ

 

Önceki gün yaptığı açıklamasında ‘Sen Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde Belediye Başkanlığına yakışmıyorsun. Hele ki vatansever bayrak sever olduğunu her fırsatta her mitingde gösteren Kapaklı halkına yakışmıyorsun. İstifa etmelisin, seni istifaya çağırıyorum.’ sözlerini sarf eden Ak Parti İlçe Başkanı Salih Bezgin’e de cevap veren Başkan Mandalı; Sayın Bezgin, bu ilçeye kimin Belediye Başkanı olup olamayacağına sen değil, senin de bahsettiğin gibi vatanını, milletini ve bayrağını her şeyden üstün tutan Kapaklı halkı karar verir. İşte tam da bu nedenle vatansever Kapaklı halkı 3 dönemdir bu göreve beni layık bulmuştur. Eğer senin iftiralarında bahsettiğin gibi biri olsaydım, emin ol Kapaklı halkı tercihini benden yana kullanmazdı.

 

‘’HER ZAMAN VATANIMIN, MİLLETİMİN YANINDA YER ALDIM’’

 

İrfan Mandalı olarak her zaman vatanının, milletinin yanında yer aldığını ifade eden Başkan Mandalı; Atatürk ilke ve inkılaplarını savunmuş, demokrasiden yana saf tutmuşumdur. Bugüne kadar bu kırmızı çizgilerimden ödün vermedim, vermeyeceğim. Bu ucuz siyasetle şahsıma zarar vermeyi düşünenler, toplumda karşılık bulamazlar. Ülke olarak zor günler geçirdiğimiz bu zamanda sözlerimin çarpıtılmasıyla gündemi meşgul etmekten ötürü gerçekten çok üzgünüm. Şanlı ordumuz vatanımızın bekası için sınır ötesi bir operasyondayken bize düşen Mehmetçiğimize destek olmak, dua etmektir. Böylesine önemli bir operasyonu siyasi malzeme haline dönüştürmek en başta Mehmetçiğimize ve Şanlı Ordumuza saygısızlıktır. Bu doğrultuda Şanlı ordumuzun Afrin'de sürdürdüğü operasyonda Şehit olan evlatlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Tüm dualarımız kahraman Mehmetçiklerimizin muzaffer olarak sağ salim yuvalarına geri dönmesi için. Gün, tek yürek olma günüdür. Gün Mustafa Kemal Atatürk olma günüdür. Zafer kahraman Mehmetçiğimizindir. Zafer Türk Milletimizindir’’ dedi.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10