Cambazlar Sokak'ta 'örnek' oldu

Çerkezköy Belediyesi tarafından Cambazlar Sokakta yürütülen örnek sokak çalışmaları sona erdi.

Çerkezköy 31.01.2018 21:24:00 0
Cambazlar Sokak

Cambazlar Sokak’taki yolun genişliğinin 9 metre, kaldırımların genişliğinin ise 7 metre olduğunu kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Buradaki mevcut 160 metrelik içme suyu hattımızı da yeniledik. Ayrıca ekiplerimiz bu sokağımıza 160 metre de yağmursuyu hattı çekti. Akabinde kaldırım düzenleme çalışmaları gerçekleştirildi” dedi.

 

Çerkezköy’de Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Özcan Sokak’ta başlatılan Örnek Sokak Projesi kapsamında Cambazlar Sokak’ta da çalışmalar tamamlandı. Altyapı, kaldırım ve aydınlatma çalışmalarının gerçekleştirildiği Cambazlar Sokak, sıcak asfalt ile kaplandı.

 

ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Butçular Sokak’ta Örnek Sokak Projesi çalışmalarının tamamlandığını ifade ederek “Ekiplerimiz burada yağmursuyu hattı çektikten sonra içme suyu hattını yeniledi. Elektrik hatlarının da yer altına alınmasının ardından bisiklet yolumuz ve kaldırımlarımız yapıldı. Aydınlatma çalışmalarının ardından yolumuz sıcak asfalt ile kaplanarak çalışmalar tamamlandı” bilgisini verdi.

 

YOLUN GENİŞLİĞİ 9 METRE OLDU

 

Cambazlar Sokak’taki yolun genişliğinin 9 metre, kaldırımların genişliğinin de 7 metre olduğunu söyleyen Akay “Buradaki mevcut 160 metrelik içme suyu hattımızı da yeniledik. Ayrıca ekiplerimiz bu sokağımıza 160 metre de yağmursuyu hattı çekti. Akabinde kaldırım düzenleme çalışmaları gerçekleştirildi. TREDAŞ burada yeraltına yeni bir hat çekti. Aydınlatma çalışmalarımızı da tamamladık. Ardından sıcak asfalt ile kaplayarak Cambazlar Sokağımızdaki örnek sokak çalışmalarını da tamamlamış olduk” dedi.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10