'Her maç final' diyerek yolumuza bakıyoruz

Hafta sonu Uzunköprüspor'u mağlup ederek galibiyet serisine devam eden temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor'da Genel Kaptan Sebahattin Çolakoğlu, Teknik Direktör Murat Küçük futbolcular Güray Gündoğdu ve

31.01.2018 21:26:00 0

Çalışan bir ekiplerinin olduğunu kaydeden Teknik Direktör Murat Küçük “ Elimizden gelenin en iyisini yaparak her maç final diyerek yolumuza devam ediyoruz” dedi.

 

“ÜÇ PUAN ALDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ”

 

Dün saat 13.00’de kulüp binasında gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan 1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Sebahattin Çolakoğlu “ Uzunköprüspor maçı zor saydığımız deplasmanlardan biriydi. Güzel çalıştık ve maça eksiksiz çıktı. Lige iyi bir başlangıç yaptık ve bununda devamını getirmek istiyorduk. Önemli olan üç puanı aldık. Uzunköprü sahasının zemini çok kötüydü. Üç puanı aldık ve mutluyuz. İyi bir misafirperverlik örneği gösteren Uzunköprüspor yönetimine de teşekkür ediyoruz” dedi.

 

“BU İŞİN ÜSTESİNDEN KALKACAĞIZ”

 

Maçı değerlendiren Teknik Direktör Murat Küçük “ Devre arasında göreve başladıktan bu yana giden altı oyuncumuz ve yerine ilave ettiğimiz yedi oyuncumuz ile beraber bir çok konuda yarış içerisinde olmak için mücadele veriyoruz. Hem yarışıyoruz hem de iyi bir takım olmak için mücadele vermekteyiz. Bu yarışın içerisinde olmak için bunların hepsinin olması gerekiyor. Buna da cevabı futbolcularımız sahada gereken en iyi şekilde veriyoruz. Oynadığımız bütün karşılaşmalar önemli, sonuçta lig sonuna kadar oynayacağımız bütün karşılaşmalar önemlidir. Bir bütün olarak hep beraber bu işin üstesinden kalkmaya çalışıyoruz. İşimiz kolay olmamakla birlikte zor da değil. Çalışan bir ekibimiz var. Elimizden geleninin en iyisini yaparak ‘Her maç final’ diyerek yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.

 

“MAZERET ÜRETMEDEN İŞİMİZE BAKIYORUZ”

 

Küçük “ Bizim için Uzunköprüspor maçı içerde oynadığımız Bigaspor maçından farkı yoktu. Bunu taraflı tarafsız herkes görmüştür. Bizim içerde dışarda oyun anlayışımız yok. İçerde ve dışarda aynı futbolu oynayarak her maçta galip gelmektir. Bu sezon sonuna kadar böyle devam edecektir. Uzunköprü maçı da herhangi bir maç gibiydi. Sultangazispor maçından farkı yoktur. Saha ve zemin şartları önemli değildi. Mazeret üretmeden işimize bakıyoruz. Hiçbir rakibimiz için farklı hazırlanmıyoruz. Bütün rakipler birdir. Oynayacağımız bütün maçlarda galibiyetten başka hedefimiz yoktur” dedi.

 

“ÜSTÜNE KOYARAK GİDECEĞİZ”

 

Son haftalarda yakaladığı galibiyet serisinin ardından takımın performansını da değerlendiren Küçük “ Çalışmalarımıza 23 Aralık’ta başladık. Yükselen bir form grafiğimiz var. Bu form grafiği sezon sonuna kadar devam edecektir. Üstüne koyarak gideceğiz. Oyuncularımızın performansından, oynayan ve oyuna sonradan dahil olan bütün arkadaşlarımızdan son derece memnunum. Performans olarak sıkıntımız yok daha iyi olacağından da hiç şüphem yok. İlk maçtan itibaren yükselen form grafiğimizi herkes görmektedir” açıklamasında bulundu.

 

“ARKADAŞLIK ORTAMI ÇOK GÜZEL”

 

Takıma ikinci devre transfer olan ve performansı ile büyük beğeni toplayan kanat oyuncusu İbrahim Keleş “ Hedefi olan bir takıma geldim. Hedefleri olan ve her maçı final havasında oynayan bir takımız. Oyuna sonradan girmek ve ilk 11’de oynamak önemli değildir. Önemli olan takıma faydalı olmaktır. Elimizden geldiğince, gücümüz nereye kadar devam ederse mücadelemizi sürdüreceğiz. Uzunköprüspor maçında saha zemini kötü olmasına rağmen oyun disiplininden kopmadık. 90 dakika mücadele edip istediğimizi aldık. Bu haftada Sultangazispor’u mağlup ederek önümüze bakacağız. Burada birinci olmak önemli değil, play-offlarda şampiyon olmak istiyoruz. Arkadaşlık ortamımız çok güzel ve herkes birbirine sahip çıkıyor. Hocamızın da katkılarıyla önemli işler yapıyoruz” dedi.

 

MURAT HOCA İLE DEĞİŞİK BİR İVME KAZANDIK

 

Basın mensuplarının “ Takıma ağabeylik yapıyorsun. Yedek kalmak konsantreni nasıl etkiliyor” sorusunu hatırlatması üzerine konuşan Takımın ikinci kaptanı Güray Gündoğdu “Amatör kulüpte oynamama rağmen işe profesyonelce bakıyorum. Benim için oynatıp oynatmamak hocanın takdirindedir. Çalışmaya devam edeceğim, örnek teşkil ediyorum. Yaş olarak en büyüğüm ve ikinci devre yönetim takım kaptanlığını bana verdi. Hocama ve yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Biz işimizi profesyonelce yapmak zorundayız. Bu takım ile sözleşme imzaladık gereği neyse onu yapmak zorundayım. Herkesten fazla çalışmak zorundayım, görev verildiği an en azından elde edeceğim kazanımlar için  çalışmak zorundayım. Oynadığım ilk maç yüzde yüz verim vermem açısından. İlk yarı ve ikinci yarı Murat Hoca ile değişik bir ivme kazandık. Ne yaptığını bilen hocamız var ve takıma çok iyi hükmediyor. Oynayan oynamayandan ziyade artık bir aile ortamı oluşturduk. Güzel bir arkadaşlığımız var. Hoca profesyonelce düşünüyor. Bu da takıma yansıyor ve başarı da geliyor. Futbolculara özgüven tekrardan geldi. Başarılı olmak istiyoruz. Bu takımı3.Lige çıkarıp buradaki oyuncu grubunu tekrardan profesyonel hayata yeniden kazandırmak istiyoruz. Çok yetenekli oyuncularımız var. Gelecek vaat eden bir çok oyuncu var. Gelecekleri için ve Çerkezköyspor’un yatırımları bizden istediklerini boşa çıkarmamak adına başarılı olmak zorundayım. Bu takımın parçası olmaktan dolayı mutluyum” dedi.

 

“ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIMI BİLİYORUM”

 

Gündoğdu “ Evet oynamamak insanları üzer. Her insan oynamak ister. Ama sonuçta biz bir hedefe gidiyoruz. Bu hedefte oynanıp oynamamaktan ziyade bu takıma nasıl katkı sağlarım diye düşünüyorum. Şuan takıma ağabey olarak katkı sağlıyorum. Görev verildiği zaman tabiki de en az onlar kadar elimden geleni yapacağımı biliyorum. Şuan takım iyi gidiyor, inşallah böyle devam edecek. 12 tane final maçımız var. Tek tek gidiyoruz, finali Altınova Belediyespor’u mağlup edip, Çekmeköy’ü evimizde yenip play-offlaragitmek istiyoruz. Çok iyi çalışıyoruz. En önemli faktör profesyonelce çalışıp olayı profesyonelce bakıyoruz. Beslenme, uyku düzeni takım arkadaşlığımıza, birliğimize güvenimize iyi bakıyoruz. Bu hafta attığımız golde sevincimiz birlik ve beraberliğimizi ortaya çıkardı. Kazanmaya alıştık. İvme olarak gitgide artacaktır. Bundan kuşkumuz yoktur” diye konuştu.

 

“TARAFTAR BİR KULÜBÜN EN BÜYÜK GÜCÜDÜR”

 

Basın mensuplarının “ Çerkezköy’deki taraftarların futbola bakış açısını nasıl değerlendiriyorsunuz” sorusuna “Taraftar bir kulübün en büyük güçlerinden biridir” cevabını veren Teknik Direktör Murat Küçük “ Sonuçta sayının kalabalığından ziyade taraftarımızın verdiği destek önemlidir. Futbol kültürünü oluşturmak istiyoruz. Burada oynadığımız maçlarda destek çok güzel .Taraftarımızın desteğinden son derece memnunuz. Bunun artarak devam etmesini istiyoruz” dedi.

 

“SULTANGAZİSPOR MAÇI BİLETLERİ ÜCRETLİ”

 

Sultangazispor karşılaşmasına tüm taraftarları davet eden Genel Kaptan Sebahattin Çolakoğlu “Bu külübün kapıları herkese açıktır. 11 Mart’ta çekilişimiz olacak. Herkesin desteğini bekliyoruz.

 

4 bin bilet üzerinden satışa gittik. 30 kalem ürün dağıtımı var. O yüzden bilet satış noktaları görsellerde yazsa da aslında bilet satış noktalarımız heryerdir. Vatandaşlarımız her cadde ve sokaktan bize ulaşabilirler. Esnaflarımıza görsel bırakıp bilet bıraktık. Bu hafta iç saha maçında araç olacak ve bilet satışı da yapacağız. Sultangazispor maçımız da biletli olacak” dedi.

 

“SANAYİCİDEN DESTEK YOK”

 

“Bilete ilgi var mı ?” sorusu üzerine konuşan Çolakoğlu “ Bilete rağbet var. 1 Ağustos’tan itibaren bize destek olan bu çekilişte de yanımızda oluyorlar. Sanayicilerimizden çok büyük verim alamadık. Biz yine sanayicilerimizin kapısını çalacağız. Kısacası kulübümüze sahip çıkan esnaf, halk, fabrika işçisi ve memur oldu” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10