Tekirdağ Süper Amatör Lig 17. hafta panaroması

Tekirdağ Süper Amatör Lig 17. hafta müsabakalarında toplam 21 gol kaydedildi.17. haftayı galip gelerek karlı kapatan takımlar, Çerkezköy Doğanspor, Ergenegücüspor, Saray Belediyespor, Malkara 14 Kasımspor  ve

1.02.2018 21:43:00 0
Tekirdağ Süper Amatör Lig 17. hafta panaroması

Muratlı Belediyespor ile Kapaklı Sitespor ise berabere kalarak puanları paylaştı. Kapaklıspor, Sağlamtaşspor, Çorlu Kültürspor, Çorlu Gençlerbirliğispor ve Şarköyspor  mağlup olarak haftayı puansız kapatan takımlar oldu.1461 Karadenizspor ise maç yapmadan haftayı bay geçti.

 

ÇORLU GENÇLERBİRLİĞİ’NE ACIMADI

 

Ligin son sırasında yer alan Çorlu Gençlerbirliğispor kendi saha ve seyircisi önünde Ergenegücüspor’u ağırladı. Son sıradan bir türlü kurtulamayan ve lig başından bu yana henüz puanla tanışamayan Çorlu Gençlerbirliğispor son maçlarda puan alarak lige tutunmak isteme gayretini bu müsabakada da gösteremedi. Müsabakaya iki takım da hızlı başladı. İlk yarıda Çorlu Gençlerbirliğispor güçlü rakibi karşısında atak futbol sergilemesine rağmen Ergenegücü defansını geçemedi. Ergenegücüspor kanatlardan geliştirdiği ataklar neticesinde yakaladığı mutlak gollerden yararlanmasını iyi bildi ve sahadan 2-0 galip gelerek üç puanla ayrıldı. Ergenegücüspor bu galibiyetle puanını 11’e yükseltirken düşe hattında kurtulma yönünde önemli üç puan alarak 11. sıradaki yerini korudu. Çorlu Gençlerbirliğispor ise 17. haftayı da puansız kapatarak 13. sırada kaldı.

 

SARAY BELEDİYESPOR LİDER KAPAKLISPOR’U DEPLASMANDA YENDİ

 

38 puanla liderliğini sürdüren Kapaklıspor kendi sahasında konuk ettiği Saray Belediyespor karşısında zor anlar yaşadı. Sahaya iki takım da kazanmak için çıktı ve oldukça zevkli ve çekişmeli geçen müsabakada Saray Belediyespor deplasmanda güçlü rakibi lider Kapaklıspor’u 2-1 mağlup ederek evine üç puan sevinciyle döndü. Maç sonunda Kapaklıspor ‘da yenilginin şoku yaşandığı gözlemlendi. Kapaklıspor mağlup olmasına rağmen 38 puanla birinci sırada yer alarak liderliğini sürdürdü. Saray Belediyespor da  bu galibiyetle puanını 21’e yükselterek 8. sıraya çıktı.

 

ÇERKEZKÖY DOĞANSPOR SAĞLAMTAŞSPOR’U 1-0’LA GEÇTİ

 

Çerkezköy Doğanspor kendi sahasında Sağlamtaşspor ile puan mücadelesi yaptı. 90 dakika boyunca üstün bir oyun sergileyen Çerkezköy Doğanspor yakaladığı birçok gol pozisyonundan da yararlanamadı. Sağlamtaşspor  zaman zaman geliştirdiği ataklarla Çerkezköy Doğanspor kalesinde tehlikeler yarattı. Zevkli  ve çekişmeli geçen müsabakayı 1-0 kazanmasını bilen Çerkezköy Doğanspor puanını 32’ye yükseltirken 3. sıradaki yerini de korudu. Sağlamtaşspor 20 puanla 9.sırada kaldı.

 

MALKARA  14 KASIMSPOR ŞARKÖY’E ACIMADI 3-0

 

Ligin güçlü ekiplerinden olan Malkara 14 Kasımspor  sahasında düşme hattından kurtulma mücadelesi veren Şarköyspor’u konuk etti. Müsabakaya iki takımda hızlı başladı. Dakikalar ilerledikçe maça ağırlığını koyan Malkara 14 Kasımspor Şarköyspor’u 3-0 mağlup ederek üç puanı hanesine yazdırdı. Malkara 14 Kasımspor bu galibiyet ile puanını 25’e  yükselti ve sıralamada da 5. sıraya çıktı. Şarköyspor ise 10 puanla 12. sırada kaldı.

 

MURATLI BELEDİYESPOR KAPAKLI SİTESPOR KARDEŞCE

 

Muratlı Belediyespor’da sahasında Kapaklı Sitesporu ağırladı. Denk kuvvetler mücadelesinde geçen müsabakada iki takımda zaman zaman galibiyete çok yaklaşmalarına rağmen bir türlü kendilerini galip getirecek golü kaydedemedi. İki takım da  90 dakika boyunca ortaya güzel bir oyun koydu. İki takımın da mücadelesi sahadan üç puanla ayrılmak olması nedeniyle hızlı bir tempoda oynanan oyunda heyecanda dorukta idi. İki takım da yakaladığı birçok fırsattan yararlanamadı ve atılan karşılıklı birer gol ile müsabaka 1-1 sona erdi ve iki takımda birer puana razı olarak sahadan ayrıldı. Muratlı Belediyespor  puanını 24 yaparken 6. sırada kaldı. Kapaklı Sitespor’da puanını 20’ye yükseltti ve 10. sırada kaldı.

 

MARMARA EREĞLİSİ BELEDİYESPOR HAFTANIN GOL REKORUNU KIRDI

 

Marmaraereğlisi Belediyespor sahasında Çorlu Kültürspor ile karşılaştı. Müsabakaya hızlı başlayan Marmaraereğlisi Belediyespor müsabakada 90 dakika üstün bir oyun sergiledi. Kanatlardan geliştirdiği ataklarla rakip kalede tehlikeler yaratan Marmaraereğlisi Belediyespor  attığı gol kadar da kaçırdı. Çorlu Kültürspor ise zaman zaman geliştirdiği ataklarla rakip kalede tehlike yarattı. Marmaraereğlisi Belediyespor rakip kaleye 8 gol atarken Çorlu Kültürspor ise iki gol kaydedebildi. Sahadan 8-2 galibiyetle ayrılan Marmaraereğlisispor haftanın en çok gol atan takımı oldu.Marmaraereğlisi bu galibiyetle aldığı üç puan ile birlikte puanını 32’ye yükseltti ve 4. sıradaki yerini korudu.Çorlu Kültürspor ise 22 puanla 7. sırada kaldı.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10