Gönülverenler'den anlamlı yardım

Çerkezköy'e  Gönülverenler Derneği tarafından Kızılpınar İlkokulu'nda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık bot ve mont yardımında bulunuldu.

Çerkezköy 4.02.2018 20:18:00 0
Gönülverenler

Çerkezköy’e  Gönülverenler Derneği Başkanı Murat Akay Kızılpınar İlkokulu’nda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık bot ve mont yardımında bulunduklarını belirtti.

 

İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERİMİZİN KIŞLIK MONT VE BOT İHTİYAÇLARINI KARŞILADIK

 

Çerkezköy’e Gönülverenler Derneği Başkanı Murat Akay, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi öğrencilerin kışlık mont ve bot ihtiyaçlarını karşıladıklarını ve bu yıl Kızılpınar İlkokulu’nda belirledikleri ihtiyaç sahibi öğrencilerin bu yöndeki ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirtti. Başkan Akay, “Çerkezköy’e Gönülverenler Derneği olarak sosyal sorumluluk projemiz kapsamında ilçemizdeki ihtiyaç sahibi ailelerimize ve okula giden çocuklarının ihtiyaçlarını karşılayarak onlara destek olmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda zaman zaman ilçe okullarımızda eğitim öğretim gören ihtiyaç sahibi çocuklarımızın gerek kırtasiye gerek giysi yönündeki ihtiyaçlarını imkanlarımız nispetinde ve yardımseverlerimizin katkılarıyla karşılamaya çalışıyoruz. Önceki günde Kızılpınar İlkokulu’nda eğitim gören ihtiyaç sahibi çocuklarımıza  kışlık 30 çift bot ve 20 adet mont yardımında bulunduk. Okul Müdürü Ali Bayın’a bot ve montları ihtiyaç sahibi öğrencilerimize vermek üzere teslim ettik. Bu yönde derneğimiz vasıtasıyla  ihtiyaç sahiplerine katkı sağlayan esnaflarımıza da teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10