Başbakan Yıldırım'dan Tekirdağ'a şehir hastanesi müjdesi

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin 6.olağan il kongresine katılmak üzere Cumartesi günü Tekirdağ'a geldi.

Tekirdağ 4.02.2018 20:44:00 0
Başbakan Yıldırım

Başbakan Yıldırım, kongrenin yapıldığı Atatürk Spor Salonu'nun dışında bekleyen vatandaşlara hitap etti. Tekirdağlılara müjdelerle geldiğini kaydeden Yıldırım “ Tekirdağ’a 15 milyar yatırım yaptık. 715 milyonluk yeni şehir hastanesinin de yapımına bu ay sonunda başlıyoruz” dedi.

 

“TEKİRDAĞ BAŞARIYI KOYAN BİR ŞEHİR”

 

Cumartesi günü Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen Tekirdağ 6. Olağan İl Kongresi'nde konuşan Başbakan Binali Yıldırım, Tekirdağ'ın ‘Mustafa Kemal, Namık Kemal, Yahya Kemal’ olmak üzere üç Kemal'in memleketi" diye bilindiğini kaydederek “Tekirdağ Cumhuriyet'in, bağımsızlığın, mücadelenin başladığı ve bugünkü Türkiye Cumhuriyeti'nin geçmişindeki en büyük başarıyı ortaya koyan bir şehir” dedi.

 

“ERGENE’Yİ TAMAMLAYACAĞIZ”

 

Tekirdağlılara müjde veren Başbakan Yıldırım “ Tekirdağ'a tam 15 milyar yatırım yaptık, 4 yeni hastane yaptık, şimdi de dev bir şehir hastanesi yapıyoruz, bedeli 715 milyondur. Bu ay sonunda şehir hastanesinin yapımına başlıyoruz. Önümüzdeki aylarda yeni müjdelerimiz de olacak. Diğerlerine ilave olarak Üzüm Teknoloji Araştırma Merkezi de kuruyoruz, sulama yatırımlarını daha da hızlandırıyoruz, 7 baraj, 35 gölet süratle tamamlanıyor. Sulama yatırımlarında Tekirdağ'ı şaha kaldırıyoruz” dedi.

 

Yıldırım, vatandaşların Ergene havzasına ilişkin talepleri üzerine, "Ergene havzasını da tamamlayacağız. Yollarını da tamamlıyoruz. Hiç merak etmeyin." dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10