Gönül: Trakya'da Bir İlk

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerine daha hızlı ve etkin hizmet sunmak için amacıyla teknolojik gelişmelerden faydalanarak WhatsApp iletişim hattını kurdu.

Çorlu 6.02.2018 20:24:00 0
Gönül: Trakya

ÜYLER TALEP, ÖNERİ VE ŞİKAYETLERİNİ SUNABİLECEK

 

Yetkililerin yaptığı açıklamada; ‘’Üyelerden gelen talep ve öneriler ile tespit edilen sorunları artık WhatsApp İletişim Hattı üzerinden, daha hızlı ve pratik olarak yanıtlanacak. Bu uygulama için hazırlanan 0 544 654 59 59 numarayı akıllı telefonlarına kaydeden Üyeler, hafta içi 08:30 – 12:30, 13:30 – 17:30 saatleri arasında öneri, talep, ve şikayetlerini anında ve en kolay yoldan yetkililere iletebilecekler’’ denildi.       

 

İLETİLER, EN KISA SÜREDE ÇÖZÜME KAVUŞTURULACAK

 

WhatsApp hattının kurulmasıyla ilgili bilgilendirmede bulunan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül; “Odamızda görevli personelimiz tarafından değerlendirmeye alınacak olan iletiler, ilgili birimlerle paylaşılarak en kısa sürede çözüme kavuşturulacak ve mesaj sahibine geri dönüş yapılacak. O an için Odamıza gelme imkanı bulunmayan Üyelerimiz, WhatsApp İletişim Hattı sayesinde, istediği tüm bilgilere en kısa sürede ulaşma şansı yakalayacak. Uygulama Trakya’daki Oda ve Borsalar arasında ilk kez hayata geçirilecektir” dedi.

 

TEKNOLOJİK KOLAYLIKLARLA ÇALIŞMALARI DESTEKLİYORUZ

 

Üyelere daha iyi hizmet vermek ve her alanda güçlü bir Çorlu yaratmak için kendilerini her geçen gün geliştirdiklerini, teknolojik kolaylıklarla çalışmaları desteklediklerini ifade eden Gönül; Üyelerimize daha hızlı ve etkin hizmet sunmak için kullanıma açtığımız WhatsApp İletişim Hattı sayesinde, hem üyelerimizle daha kolay iletişim kuracağız hem de talep ve önerileri en kolay yoldan çözüme kavuşturacağız” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10