Son yolculuğuna uğurlandı

Suriye'nin Afrin kentinde devam eden Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Üsteğmen Ahmet Aktepe'nin eşinin görev yaptığı Süleymanpaşa'daki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne dev Tür

Süleymanpaşa 6.02.2018 20:33:00 0
Son yolculuğuna uğurlandı

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Işıl Aktepe, acılı haberini aldıktan sonra eşinin memleketi Erzurum’a hareket etti.

 

AİLENİN TEK ERKEK ÇOCUĞU

 

Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen 32 yaşındaki Piyade Teğmen Ahmet Aktepe’nin naaşı, baba ocağı Erzurum’a götürülmesinin ardından Piyade Teğmen Aktepe için Erzurum Hava Meydan Komutanlığı’nda tören düzenlendi. Ailesinin tek erkek çocuğu olan Ahmet Aktepe’nin, babasını 25 yıl önce kaybettiği ve 4 kız kardeşinin olduğu öğrenildi.

 

TORTUM İLÇESİ’NE GÖTÜRÜLDÜ

 

Evli ve 3 yaşında Esra Aysima isimli bir kız çocuğu olan şehit teğmenin cenazesi kent merkezindeki Narmanlı Camii’nde ikindi vakti düzenlenecek cenaze töreninin ardından memleketi Tortum ilçesine götürüldü. Şehit teğmen, ikinci namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Cenaze törenine Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, 9. Kolordu Komutanı Korgeneral Uğur Tarçın, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Güray Alpar, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Bekir Uzun, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, şehidin yakınları, askeri erkan ve on binlerce vatandaş katıldı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10