2 yılda 852 haneye temizlik hizmeti götürüldü

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 2016 yılında başlatılan 65 yaş üstü yaşlılar ile engelli vatandaşlara yönelik "Evde Temizlik Hizmeti" bu yıl da devam ediyor.

Tekirdağ 7.02.2018 19:39:00 0
2 yılda 852 haneye temizlik hizmeti götürüldü

65 yaş üstü vatandaşların evleri temizleniyor.

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü yetkililerinin yaptığı açıklamada; ‘’Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından 11 ilçede sürdürülen Evde Temizlik Hizmeti ile kendi başına kişisel ihtiyaçlarını gideremeyen 65 yaş üstü ve engelli vatandaşların evi temizleniyor. Proje kapsamında Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde yaptığı çalışmalarla Evde Temizlik Hizmeti ihtiyacı olan yaşlı ve engelli vatandaşları belirliyor. 2016 yılından günümüze kadar Tekirdağ genelinde toplamda 852 haneye temizlik hizmeti götürdü. Talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren ekipler, yaşlı ve engelli vatandaşlara profesyonel şekilde temizlik hizmeti veriyor. Yaşlı ve engelli vatandaşlar da Evde Temizlik Hizmeti projesinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ediyor’’ ifadeleri kullanıldı.

 

"BELEDİYEMİZİN HİZMETİNDEN DOLAYI OLDUKÇA MEMNUNUZ"

 

Proje kapsamında evi temizlenen Emine Önder, "Allah Büyükşehir Belediyemizden razı olsun. Sağ olsunlar, çok güzel bir hizmet veriyorlar. Biz yaşlı insanlarız; kendi başımıza işlerimizi göremiyoruz. Sağlıklı bir şekilde yaşamak için temiz bir ortam şart. Evimizi çok iyi temizliyorlar. Belediyemizin hizmetinden dolayı oldukça memnunuz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

 

"HİZMETİMİZ BUNDAN SONRA DA BÜYÜYEREK DEVAM EDECEKTİR"

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Sosyal belediyecilik anlayışımızın bir gereği olarak, halkımıza her anlamda hizmet verirken, kendi ihtiyaçlarını gideremeyen, yaşlı ve hasta vatandaşlarımızı da düşünerek evde temizlik hizmetlerini gerçekleştiriyoruz. Vermiş olduğumuz bu hizmet, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmektedir. Toplumsal dayanışmanın bir örneği olarak, vermiş olduğumuz hizmet, bundan sonra da büyüyerek devam edecek" diye konuştu.  

 

Haber / Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10