Çocukların yaya güvenliği onlara emanet

Kapaklı Belediyesi trafik zabıta ekipleri özellikle trafiğin yoğun olduğu noktalarda bulunan okullarda öğrenim gören öğrencilerin karşıdan karşıya geçişlerinde güvenli ulaşmalarını sağlamak

Kapaklı 7.02.2018 19:44:00 0
Çocukların yaya güvenliği onlara emanet

EKİPLER TRAFİĞE YÖN VERİYOR

 

Kapaklı Belediyesi trafik zabıta ekipleri, kent içinde ulaşımla ilgili görev ve yetkileri kapsamında hizmet vermeye devam ederken bir yandan da öğrencilerin okula giriş ve çıkışlarında trafik akışını kontrol ediyor. Ekipler özellikle trafiğin yoğun olduğu noktalarda yer alan okullarda öğrencilerin karşıdan karşıya geçişlerinde trafiğe yön veriyor.

 

GEREKTİĞİNDE ARAÇLARI DURDURULUYOR

 

Olası olumsuzlukların önüne geçmek için yapılan çalışmalarda öğrencilerinin yapabileceği hatalara karşı Kapaklı Trafik Zabıta ekipleri dikkatli olurken gerektiğinde araçları durduruyor.

 

ARAÇ SAHİPLERİ VE VELİLER MEMNUN

 

Zabıta ekiplerinin yaptığı açıklamada; ‘’Yapılan çalışmalar öğrenci velilerini çok memnun ederken, araç sahipleri de bu uygulamaya destek veriyor. Öğrencilerinin yaşlarından dolayı bazen bir anda yola çıktıklarını ifade eden araç sahipleri, Kapaklı Belediyesi Trafik Zabıta ekiplerinin yaptığı uygulama ile bu olaylarla karşılaşmadıklarını söylüyor. Öğrenci aileleri ise çocuklarının yanında olan Kapaklı Belediyesi trafik zabıta ekiplerine ve Belediye Başkanı İrfan Mandalı'ya teşekkür ediyor’’ denildi.

 

Haber / Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10