"Çocukların ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması" yapıldı       

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde eş zamanlı olarak "Çocukların ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması" yapıldı.  

Tekirdağ 7.02.2018 19:53:00 0

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından çocukların ve gençlerin güvenliğinin sağlanması adına yapılan uygulamaların aralıksız devam edeceği kaydedildi.

 

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından çocukların ve gençlerin etkilenebileceği her türlü zararlı faktörlerden uzak tutulması ve güvenli bir eğitim-öğretim hayatı sürdürmelerinin sağlanması amacıyla Tekirdağ genelinde eş zamanlı olarak “Çocukların ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması” yapıldı.

 

339 PERSONEL VE 112 EKİP GÖREV ALDI

 

İl merkezi ve ilçelerde eş zamanlı olarak yapılan denetim uygulamasında risk analizine göre belirlenen okul çevreleri, okul çevrelerindeki parklar, bahçeler, metruk binalar, alkol ve tütün mamulleri satışı yapılan yerler, okul servis araçları, içkili yerler, bahis oynatılan işletmeler, kahvehaneler, internet ve oyun salonları vb. yerler denetlendi. Denetimde 339 personel ve 112 ekip görev aldı.

 

BİN 811 ŞAHSIN GENEL BİLGİ TARAMA SORGULAMASI YAPILDI

 

Denetimlerde 330 okul çevresi kontrol edildi. 416 işletme denetlenirken 4 şahsa kapalı alanda sigara içmekten idari para cezası uygulandı, 3 işyeri hakkında idari işlem yapıldı. İl genelinde yapılan eş zamanlı denetimlerde bin 811 şahsın genel bilgi tarama sorgulaması yapılırken çeşitli suçlardan aranan 3 şahıs da yakalandı. Denetimlerde 71 adet servis aracı ve 151 diğer araç denetime tabi tutulurken, 1 Okul Servisi ve 2 araca trafik yönünden işlem yapıldı.

 

DENETİMLER DEVAM EDECEK

 

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından çocukların ve gençlerin güvenliğinin sağlanması adına yapılan uygulamaların aralıksız devam edeceği kaydedildi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10