2.Amatör Küme başlıyor

2.Amatör Küme'de 2017-2018 sezonu hafta sonunda dört grupta oynanacak olan karşılaşmalarla start alacak.

9.02.2018 20:01:00 0
2.Amatör Küme başlıyor

 Ligde temsilcilerimiz Samsunlular Yaşardoğuspor, Fevzipaşaspor, KızılpınarUzayspor D Grubu’nda yer alıyor.

 

A GRUBU’NDA ÜÇ KARŞILAŞMA VAR 

 

7 takımın mücadele ettiği A Grubu’nda ilk hafta Çerkezmüsellimspor evinde Şarköy Yıldız Gençlikspor’u konuk edecek. Hayrabolu Sahasında Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Ligin yeni ekiplerinde Tekirdağ İdman Yurduspor ile Şalgamlı Gençlikspor 13 Kasım Sahası’nda karşı karşıya gelirken, karşılaşmada ise saat 14.00’de başlayacak. Muratlı Sahası’nda Pazar günü saat 15.30’da oynanacak olan Muratlı Halk Eğitimispor ile Tekirdağ SüleymanpaşaAltınovaspor karşılaşması ise grubun bir diğer karşılaşması olacak. A Grubu’nda ilk haftayı Karacakılavuzspor bay geçecek.

 

ESENSPOR DEPLASMANDA

 

Ergene Gençlerbirliğispor’un bay geçtiği B Grubu’nda ilk hafta üç karşılaşma oynanacak. Ligin iddialı ekiplerinden AhımehmetGençlikspor evinde Karadeniz Gençlikspor’u konuk edecek. Pazar günü Ulaş Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 15.30’da başlayacak.Ligin yeni ekiplerinden Kazanderespor ise evinde Esenspor ile üç puan mücadelesi verecek. 13 Kasım Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 12.00’de başlayacak. Grubun bir diğer karşılaşmasında ise Yavuzspor ile Muratlı 1935 Spor karşılaşacak. 13 Kasım Sahası’nda ki karşılaşmanın başlama saati ise 16.00

 

C GRUBU’NDA ÜÇ MAÇ VAR

 

C Grubu’nda mücadele eden Çorlu Korespor evinde Tekirdağ Gençlik Gücüspor’u konuk edecek. Ahmet Taner Kışlalı Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Bu karşılaşmanın ardından ise saat 15.30’da Demirkaya Yenicespor ile Çorlu Fenerspor karşı karşıya gelecek. Grubun bir diğer karşılaşmasında ise Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumunda saat 15.30’da Paşalanspor ile Yıldız Gençlikspor karşılaşacak.

 

TEMSİLCİLERİMİZ D GRUBU’NDA YER ALIYOR

 

Temsilcilerimizden Samsunlular Yaşardoğuspor, Fevzipaşaspor, KızılpınarUzayspor’un yer aldığı D Grubu’nda ilk hafta dört karşılaşma oynanacak. Ligin yeni ekiplerinden Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü ile Samsunlular YaşardoğusporPazar günü Kapaklı Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise saat 15.30’da başlayacak. Geçtiğimiz sezon 1.Amatör Ligi kılpayı kaçıran Karaagaçspor ise ligin ilk haftasında Küçük Yoncalıspor’a konuk olacak. Pazar günü Saray Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Bu sezon genç ve dinamik bir takım ile ligde mücadele edecek Fevzipaşaspor ise evinde Kapaklı Kartalspor ile karşı karşıya gelecek. Çerkezköy Belediyesi 29 Ekim Spor Kompleksinde oynanacak ve büyük bir çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise saat 17.00’de başlayacak. Yaptığı transferlerle lige iddialı başlayan KızılpınarUzayspor ise evinde Güngörmezspor’u ağırlayacak. Çerkezköy Belediyesi 29 Ekim Spor Kompleksinde oynanacak olan karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10