İYİ Parti Kapaklı ve Çerkezköy ilçe kongreleri yapıldı

İyi Parti Çerkezköy ve Kapaklı 1. olağan ilçe kongreleri yapıldı.  İYİ Parti Çerkezköy İlçe başkanlığına Cemalettin Turlin seçilirken İyi Parti Kapaklı İlçe başkanlığına

Çerkezköy 11.02.2018 21:38:00 0
İYİ Parti Kapaklı ve Çerkezköy ilçe kongreleri yapıldı

İYİ Parti Çerkezköy ve Kapaklı İlçe Teşkilatları 1. Olağan Kongreleri dün ilçe teşkilatlarında gerçekleşti. İYİ Parti Çerkezköy İlçe Kongresi dün saat 10.00’da seçimde ilçe kurucu üyeleri delege olarak oy kullandığı kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

 

Divan BAŞKANLIĞINI ENES KAPLAN YAPTI

 

Kongrede açılış konuşmasını kurucu ilçe başkanı ve ilçe başkanı adayı olan Cemalettin Turlin yaptı. Turlin, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ilçe kongrelerinde okunması için gönderdiği yazıyı okudu.Ve İyi partinin ülke için iyi olacağını ve her geçen gün katılımın olmasından da mutluluk duyduklarını söyledi ve ilçe kongresinden sonra hızlı bir çalışma yapacaklarını her kesimi kucaklayacaklarını belirtti.Turlin’in açılış konuşmasının ardından kongre divanı oluşturuldu. Divan başkanlığına Genel Merkez Genel İdare Kurulu Üyesi Enes Kaplan getirildi.Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu ve sonra gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Gündem maddeleri tek tek okundu söz alan olmayınca oylamaya sunuldu ve günden maddeleri oybirliğiyle kabul edildi. Ardından seçimlere geçildi.Cemalettin Turlin seçime tek aday ve tek liste ile girdi. 84 delegenin tamamı oyunu alan Cemalettin Turlin ve ekibi seçildi.

 

CEMALETTİN TURLİN’İN YÖNETİMİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU

 

Cemalettin Turlin başkanlığındaki İyi Parti Çerkezköy İlçe Asil Yönetim Kurulu üyeliklerine, Tarık Akman, Hamdi Kılıçarslan,İsmail Bozdağ,Emin Musa Akbulut,Ercan Yaman,Süleyman Düşünceli, Adil Şarlı,Meltem Keser,Yasemin Altın Erseçkin,Selçuk Uslu,Gözde Toprak,Ekrem Akçay,Emine Ayaz,Halime Demirel, Erhan Çiftçi,Nazif Usta,Mehmet Temiz,Kaan Kafalı,Yusuf Güventürk,Kadir As,Abdülkadir Doğruer, Melih İşcan,Vahdettin Sargın,İsmail Kaya,Vildan Kuru,Jülide Ecevit,Ayşe Tülay Karadiş,Yaşar Pala,Seçkin Koşmacı,Uğur Yuvarlak,İsa Kaman,Emre Minareci,Ercan Nursel seçildiler.

 

SEKSEN ÜYENİN TAMAMI YUSUF ÇETİN DEDİ

 

İYİ Parti Kapaklı 1. Olağan İlçe Kongresi dün saat 11.30’da ilçe teşkilatında yapıldı.Açılışı Kurucu İlçe Başkanı Yusuf çetin yaptı. Çetin de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yazısını okudu.  Ardından kongre divanı oluşturuldu. Divan başkanlığına İYİ Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Dursun Ali Yılmaz getirildi. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.Sonra gündem maddeleri tek tek okunarak oylamaya sunuldu ve tüm gündem maddeleri oybirliğiyle kabul edildi.Sonra seçimlere geçildi .Seçimlere tek aday ve tek liste ile giren Yusuf Çetin, seçime katılan 80 delegenin  tamamının oyunu alarak ilçe başkanlığa seçildi.

 

İYİ PARTİ KAPAKLI İLÇE YÖNETİM KURULUDA  ŞU İSİMLER YER ALDI

 

İYİ Parti Kapaklı ilçe başkanı seçilen Yusuf Çetin başkanlığındaki ilçe yönetim kurulu asil üyeliklerine,Adnan Hasköy, Ahmet Aydoğdu,Ali Varol,Cemalettin Farımaz,Cuma Uz,Erden Ekkazan,Erol Çetin,Faruk Gömal,Güler Ekiz, Halil Duman,Hamza Sakarya, Hatice Çilem Peltek,Hüseyin Kaplan,İbrahim Çakmak, İsmet Yılmaz,Kazım Doğaç,Kemal Bilgin,Levent Ertan,Mehmet Kaygusuz,Mustafa Tümer,Nesrin Küp,Nihat Özbirge,Özcan Dursun,Özge Akcay,Sadık Adıgüzel,Selin Çavuş,Selin Dinçay,Semiha Göneneç,Sevda Altunbaş,Sevda Korkmaz, Talat Şanlı,Zafer Babatürk, seçildi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10