Yüksel'in A takımı belli oldu

Geçtiğimiz hafta yapılan Ak Parti Tekirdağ 6. Olağan kongresinde yeniden il başkanlığına seçilen Cüneyt Yüksel il yürütme kurulunda görev alacak isimleri belirledi. İl Yürütme Kurulu'nda Çer

Tekirdağ 13.02.2018 20:18:00 0
Yüksel

İL YÜRÜTME KURULU ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU

 

Kongre sonrasında il yönetim kurulunun belirlenmesinin ardından il yürütme kurulu da belirlendi. siyasi ve hukuki işler başkanlığına Mülahim Kuru, teşkilat başkanlığına Mestan Özcan, seçim işleri başkanlığına Ercan Üçel, tanıtım ve medya başkanlığına Mithat Seda, dış ilişkiler başkanlığına Yıldız Filiz, sosyal politikalar birim başkanlığına Kaan Çelik,  yerel yönetimler birim başkanlığına Emrah Aydoğdu, ekonomi işleri başkanlığına Ercan Pehlivan,  sivil toplum ve halkla ilişkiler başkanlığına Beste Emre Güngör getirilirken  insan hakları başkanlığına  Atamer Örü, mali ve idari işler başkanlığına  Gökhan Saygı, çevre şehir ve kültür başkanlığına Tevfik Keskin, Ar-Ge birim başkanlığına Nusret Mandacı, il genel sekreterliğine Şule Akyüz getirildi.

 

2019’DAKİ SEÇİM SÜRECİNE TAŞIYACAK KADROLARI BELİRLEDİK

 

2019’daki seçim sürecine taşıyacak kadroları belirlediklerini kaydeden Yüksel;  “Ülkemize ve milletimize hizmet için can atan bu kadar değerli dostumuz arasından zor bir seçim sürecinin ardından yönetim ve hemen arkasından yürütme kurulumuzu oluşturduk. Önümüzde hummalı çalışmalarla geçecek bir dönem var. Öncelikle ilçelerimizi ve ardından il kongremizi gerçekleştirip, partimizi 2019’daki ülkemizin geleceği açısından çok önemli olan seçim sürecine taşıyacak kadroları belirledi. Bu süreçte her zaman olduğu gibi halkımızın desteğini arkamıza alarak, daha büyük, daha güçlü bir Türkiye yolunda Tekirdağ teşkilatları olarak adımlarımızı hızlandırarak koşmaya devam edeceğiz. Omuzlarımızdaki sorumluluğun farkında olarak, bize tevdi edilen bu kutsal göreve layık olabilmek adına hep birlikte elimizden gelen her çabayı göstereceğiz” dedi.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10