Şimşek: Engelli öğrencilerimiz her imkana sahip olmalı

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek'i ziyaret etti.

Çerkezköy 14.02.2018 20:32:00 0
Şimşek: Engelli öğrencilerimiz her imkana sahip olmalı

‘’TÜM ÜNİVERSİTE BÜNYESİNDEKİ BİRİMLERE YAYMAK İSTİYORUZ’’

 

Daha önce Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen engellilere yönelik farkındalık sunumlarının tüm Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi bünyesindeki birimlerine yayarak, gençlerin engelliler hakkında bilgi sahibi olmalarını bununla birlikte empati ortamı içerisinde farkındalık yaratmak istediklerini belirten Çetinkaya, , üniversitenin engelli bireylere yönelik gerçekleştirdiği faaliyetlerden dolayı dernek adına Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek’e teşekkür etti.

 

KURUMSAL VE KİŞİSEL OLARAK HEPİMİZE GÖREV VE SORUMLULUKLAR DÜŞMEKTEDİR

 

Üniversite olarak her konuda desteklerini esirgemeyeceklerini dile getiren Rektör Prof. Dr. Şimşek, Engelli öğrencilerimizin de diğer öğrencilerimiz gibi aynı imkânlara sahip olmaları gerekir. Bu konuda kurumsal ve kişisel olarak hepimize görev ve sorumluluklar düşmektedir. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak engelli personelimiz ve öğrencilerimizin daha rahat koşullarda hayatlarını sürdürebilmeleri için elimizdeki olanakları seferber ediyoruz. Kampüsümüzün fiziki yapısını sizlerin yaşamlarını kolaylaştıracak şekilde dizayn ediyoruz.” sözlerine yer verdi.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10