İYİ Parti yönetimi mazbatasını aldı 

Hafta sonunda gerçekleştirilen İYİ Parti Çerkezköy 1.Olağan kongresinde başkanlığa seçilen Cemalettin Turlin ve yönetimi dün mazbatasını aldı.

Çerkezköy 14.02.2018 20:38:00 0
İYİ Parti yönetimi mazbatasını aldı 

SAAT 15.30’DA ALDILAR

 

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatının1.Olağan kongresine tek liste ile giren ve 84 delegenin oyunu alarak yeniden başkan seçilen Cemalettin Turlin dün saat 15.30’da mazbatasını yönetim kurulu üyeleri Yasemin Altın Erseçkin, Hamdi Kılıçarslan, Kadir As, Yusuf Güventürk, Tarık Akman ve Gençlik Kolları Başkanı Rauf Karadiş ile birlikte geldiği Çerkezköy Adliye Sarayı’nda Çerkezköy İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mahmut Dağ’ın elinden aldı.

 

“PARTİMİZİ İKTİDARA TAŞIYACAĞIZ”

 

Teslim aldığı mazbatanın Çerkezköy’e, yönetimine ve partisine hayırlı olmasını temenni eden Turlin“ İlçemiz ve ülkemiz için var gücümüzle çalışacağız. Vatandaşlarımızı dinleyeceğiz ve dertlerine ortak olacağız. Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendiye verdiğimiz sözü yerine getireceğiz, Çerkezköy’ü  İYİ yapacağız, partimizi iktidara taşıyacağız. Bu vesile ile tüm halkımızı parti binamıza davet ediyoruz. Ailemiz her geçen gün büyüyor bu da bize çalışma azmi veriyor, partimize olan ilgi ve alaka bizlere iktidara ne kadar yakın olduğumuzu gösteriyor” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10