Ordu: Termik ile uğraşacağınıza üniversite kurulması için mücadele edin

Çerkezköy'ün duayen siyasetçilerinden Mustafa Ordu, Çerkezköy'deki eğitim sorunlarıyla alakalı bir açıklama yaptı. AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve milletvekillerine seslenen Ordu

Çerkezköy 15.02.2018 20:21:00 0
Ordu: Termik ile uğraşacağınıza üniversite kurulması için mücadele edin

Termik santral için uğraşacağınıza, Diş Hekimliği Fakültesinin Çerkezköy’e kurulması için mücadele edin. Bu fakülte Çerkezköy’e kazandırılabilirse, 10 Termik Santralden daha faydalı olur” dedi.

 

“ÜNİVERSİTEYE İHTİYACI VAR”

 

Çerkezköy’ün okul ve öğretmen açığı konusunda Türkiye’de ilk 3’te olduğunu kaydeden Ordu “AK Partili teşkilat üyeleri ve milletvekilleri Büyükşehir’in yaptığı okulu eleştireceğine, hızlı bir şekilde eğitim sorununa çözüm arasınlar. Yoksa kısa zamanda Çerkezköy’de okuyan öğrenciler okuyacak sınıf bulamayacaklar. Çerkezköy’ün acil bir şekilde üniversiteye ihtiyacı var.  Her zaman bu konunun altını çiziyorum. Çerkezköy’e bir diş hekimliği fakültesinin kazandırılması lazım. Ben şahsım olarak bunun için çeşitli girişimlerde bulundum ancak iktidar partisi yetkilileri bir çaba göstermiyor. Çerkezköy’e kazandırılacak bir Diş Hekimliği Fakültesi, adeta bacasız sanayi gibi olacak. Çerkezköy’ü daha ileri taşıyacak’ dedi. Ordu, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, siyasi parti temsilcileri ile yetkilileri bu konunda çalışma yapması konusunda da göreve çağırdı.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10