Geçmediği köprüden ceza yiyip icraya verildi

Çerkezköy Adliyesinden emekli Erol Kartal, hiç geçmediği Yavuz Sultan Selim köprüsünden otomobili ile kaçak geçiş yaptığı gerekçesi ile ceza yiyip icraya verildi.

Çerkezköy 19.02.2018 19:41:00 0
Geçmediği köprüden ceza yiyip icraya verildi

Yavuz Sultan Selim Köprüsüne nasıl gidildiğini bile bilmediğini kaydeden Kartal, yetkililerden yediği haksız cezanın iptal edilmesini ve mağduriyetinin giderilmesini istedi.

 

GELEN MESAJLA ŞAŞKINA DÖNDÜ

 

Çerkezköy’de Erol Kartal hiç gitmediği İstanbul Yavuz Sultan Selim Köprüsünden kaçak geçiş yaptığı gerekçesiyle icralık oldu. Durumdan haber olmayan ve telefonuna gelen mesajla şaşkına dönün Erol Kartal “ Ben Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün değil geçmek nerede olduğunu dahi bilmediğim gibi buraya nasıl gidildiğini bile bilmiyorum. Aracımla en uzak İstanbul’a bağlı Çatalya’ya kadar gittim. Şimdi ise Yavuz Sultan Köprüsünden para ödemeden geçtiğim ve icraya verildiğim söyleniyor. Bu nasıl iştir anlamadım.Hiçbir ülkede yaşanmayanlar bizim ülkemizde yaşanıyor. Bu nasıl çağ atlamak. Daha öncede bu gibi durumları duyuyordum şimdi ise benim başıma geldi. Bu konuda itirazımı yaptım” diye konuştu.

 

“İTİRAZ ETTİM”

 

Kartal “ Bana gelen mesajda “ Sayın Erol Kartal 34 VR 2315 plakalı aracınızla ilgili Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu ihlali geçişleri yapmakla borcunuz bulunmaktadır. Borcunuzu ödemediğiniz için icraya verildiniz” deniliyor ve benden geçmediğim köprü ve otoyol için geçiş ücreti isteniyor. Zaten kartım var, geçsem bile kartımla geçiş yaparım. Ama geçmediğim köprüden ve otoyol için geçiş ihlali yaptın para ödemedin diye icraya verilmeme çok şaşırdım.Ülkemizde bu gibi durumlar son dönemlerde çoğaldı. Bu konuda aracı olmayanda dikkat etsin. Çünkü aracı olmayana bile böyle yazılar geldiğini öğrendim. Bugün benim başıma gelen yarın herkesin başına gelebilir” diyerek vatandaşları uyardı.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10