2.Amatör'de 2.hafta tamamlandı

Tekirdağ İkinci Amatör Küme'de 2.hafta dört grupta oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. A Grubu'nda Tekirdağ SüleymanpaşaAltınvaspor, B Grubu'nda Kazanderespor, C Grubu'nda Demirkaya Yenice

20.02.2018 20:01:00 0
2.Amatör

TEKİRDAĞ SÜLEYMANPAŞA ALTINOVASPOR LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

 

A Grubu’nda hafta sonunda iki karşılaşma oynandı. Haftaya lider durumda giren Tekirdağ SüleymanpaşaAltınovaspor evinde Çerkezmüsellimspor’u konuk etti. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyan Tekirdağ SüleymanpaşaAltınovaspor karşılaşmadan da 2-0 galip ayrılmasını bildi. Tekirdağ SüleymanpaşaAltınovaspor ligde puanını altı yapıp liderliğini sürdürürken, Çerkezmüsellimspor ise ilk yenilgisini alarak üç puanda kaldı.

 

KARACAKILAVUZSPOR’DAN FARKLI TARİFE

 

A Grubu’nda ilk karşılaşmasına çıkan Karacakılavuzspor ise evinde Tekirdağ İdman Yurduspor’u konuk etti. Güçsüz rakibi karşısında çok rahat bir oyun oynayan ev sahibi ekip karacakılavuzspor karşılaşmayı da 4-0 kazanıp ilk üç puanını almış oldu. Tekirdağ İdman Yurduspor ise ikinci karşılaşmasını da mağlubiyet ile kapattı.

 

Karadeniz Gençlikspor’un bay geçtiği B Grubu’nda hafta sonunda üç karşılaşma oynandı. Haftanın en önemli karşılaşmasında Muratlı 1935 Spor Kulübü evinde AhımehmetGençlikspor’u konuk etti. Muratlı Sahası’nda oynanan karşılaşmanın ilk devresi golsüz eşitlik ile tamamlandı. Karşılaşmanın 83’üncü dakikasında konuk ekip AhımehmetGençlikspor Sedat’ın golüyle öne geçti. 85’inci Melih ile Kaan ev sahibi ekipte kırmızı kart gördü. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada konuk ekip AhımehmetGençlikspor’un tek gollü üstünlüğü ile tamamlandı. Muratlı 1935 Spor Kulübü üç puanda kalırken, AhımehmetGençlikspor ise puanını 6 yaptı.

 

ESENSPOR GOLE BOĞDU

 

Haftanın en gollü karşılaşması ise Esenspor ile Yavuzspor arasında oynandı. Lige mağlubiyet ile başlayan EsensporYavuzspor karşısında kalesinde ilk golü görmesine rağmen kalan dakikalarda rakip kaleyi gole boğdu. Karşılaşmanın ilk devresini 2-1 önde tamamlayan Esenspor karşılaşmanın ikinci devresinde de sekiz gol bularak karşılaşmadan 10-1 galip ayrıldı. Esenspor bu galibiyet ile ilk üç puanını alırken, Yavuzspor ise ikinci hafta sonunda puanla tanışamadı.

 

KAZANDERESPOR LİDER

 

Haftaya lider durumda giren Kazanderespor ise deplasmanda Ergene Gençlerbirliğispor’a konuk oldu. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyan konuk ekip Kazanderespor karşılaşmadan da 4-0 galip ayrılmasını bildi. Bu üç puanla birlikte puanını altı yapan Kazanderespor liderliğini sürdürürken, Ergene Gençlerbirliğispor ise puansız altıncı sırada yer aldı.

 

ÇORLU RUMELİSPOR PUANLA TANIŞAMADI

 

C Grubu’nda haftaya lider giren Demirkaya Yenicesporevinde Çorlu Rumelispor’u konuk etti. Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Demirkaya Yenicespor karşılaşmanın ilk devresini Doğan ve Vedat’ın golleriyle 2-0 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci devresinde de üstünlüğünü rakibine kabul ettiren Demirkaya Yenicespor Vedat Doğan, Aykut ve Abdulah’ın golleriyle karşılaşmadan 6-0 galip ayrıldı. Demirkaya Yenicespor puanını 6 yaparak liderliğini sürdürürken, Çorlu Rumelispor ise puansız son sırada yer aldı.

 

PAŞAALANSPOR İKİ PUAN BIRAKTI

 

Ligde ilk haftayı mağlubiyet ile kapatan Çorlu Fenerspor evinde Paşaalanspor’u konuk etti. Zorlu müsabakada her iki takımda etkili bir oyun sergiledi. Karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı. İki denk takımın mücadelesi izleyenlere zevkli anlar yaşatırken iki takımda önümüzdeki haftalar için iyi performans gösterdiler.Ligde ilk puan kaybını yaşayan Paşaalanspor puanını dörde yükseltirken, Çorlu Fenerspor ise puanla tanışmış oldu.

 

KORESPOR’DAN ÖNEMLİ GALİBİYET

 

C Grubu’nda haftanın bir diğer karşılaşmasında Yıldız Gençlikspor evinde Çorlu Korespor’u konuk etti. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmadan ise konuk ekip Çorlu Korespor 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Yıldız Gençlikspor iki hafta sonunda puansız bulunurken, Çorlu Korespor ilk galibiyetini aldı.

 

BAŞAKŞEHİR’DEN FARKLI GALİBİYET

 

Temsilcilerimizin yer aldığı D Grubu’nda dört karşılaşma oynandı. Haftaya lider giren Başakşehir Koleji Gençlikspor deplasmanda Güngörmezspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar rahat bir futbol ortaya koyan Başakşehir Koleji Gençlikspor Mert Torun(3), Tolga Şen(2) ve Murat Yel’in iki golüyle karşılaşmadan 7-2 galip ayrıldı. Başakşehir Koleji Gençlikspor bu galibiyet ile puanını altı yaparken, Güngörmezsporise ikinci hafta sonunda puanla tanışamadı.

 

UZAYSPOR MAĞLUBİYET İLE KAPATTI

 

Tekirdağ 2. Amatör Ligi D grubunda mücadele eden Kapaklı Kartalspor, kendi sahasında ağırladığı KızılpınarUzayspor’u 3-2 mağlup etti. Maçın 10. Dakikasında 1-0 geriye düşen Kapaklı Kartalspor, 21. Dakikada Mehmet ile skoru eşitledi.  30. Dakikada KızılpınarUzayspor bir gol daha bularak maçta tekrar öne geçerken, bu kez 38. Dakikada Kapaklı Kartalspor kaptanı Serkan, skoru yeniden eşitleyen golü kaydetti. İlk yarı 2-2 berabere sonuçlandı.Maçın ikinci yarısında her iki takımda rakip kalede gol ararken 68. Dakikada yakaladığı  gol pozisyonunu Utku ile değerlendiren Kapaklı Kartalspor, maçtan 3-2 galip ayrıldı. Üst üste 2. Maçını da kazanan Kapaklı Kartalspor, puanını 6’ya yükselterek lider durumda olan Başakşehir Koleji’nin ardından averajla 2. Sırada yer aldı. KızılpınarUzayspor ise 3 puanda kaldı.

 

FEVZİPAŞASPOR ÜÇ PUANLA TANIŞTI

 

Geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan Fevzipaşaspor ise ilk haftı üç puan ile kapatan Karaağaçspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koyan temsilcimiz Fevzipaşaspor karşılaşmanın ilk devresini önde tamamlamasını bildi. Rakibine pozisyon vermeyen Fevzişaspor kalesinde bir gol görmesine rağmen rakip fileleri üç kez havalandırdı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Fevzipaşaspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Fevzipaşaspor ikinci hafta sonunda üç puanla tanışırken, üç puanda kalan Karaağaçspor ise ilk yenilgisini aldı.

 

İKİ EKİPTE PUANLA TANIŞTI

 

Alt sıralardan kurtulmaya çalışan iki ekip Samsunlular Yaşar Doğuspor ile Küçükyoncalıspor Çerkezköy’de karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna kadar büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmanın son dakikalarında bir gol bulan temsilcimiz Samsunlular Yaşar Doğuspor bir puanı kurtarmasını bildi. Karşılaşmada 1-1 eşitlik ile tamamlanırken, iki ekipte puanla tanışmış oldu.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10