BAL'da 20'inci hafta heyecanı

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligde heyecan aralıksız bir şekilde devam ediyor. 12'Grupta haftaya 43 puanla lider durumda giren Altınova Belediyespor zorlu deplasmanda Uzunköprüspor'a konuk olurken, ikinci sırada bulun

23.02.2018 19:28:00 0
BAL

LİDER ZORLU DEPLASMANDA

 

Ligde oynadığı 17 karşılaşmada 14 galibiyet bir beraberlik ve iki yenilgi alan Altınova Belediysepor ligde 43 puanla lider durumda bulunuyor. Lider Altınova Belediyespor bu hafta deplasmanda 24 puanda yer alan Uzunköprüspor’a konuk olacak. Pazar günü Uzunköprü Ergene Şehir Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Karşılaşmayı ise Metin Ataş yönetirken, yardımcılıklarına Mücahit Şentürk, Alper Adıyaman ve Halil Uysal yapacak.

 

SULTANGAZİSPOR EVİNDE 

 

36 puanla ikinci sırada bulunan İstanbul temsilcisi Sultangazispor ise evinde alt sıralardan kurtulmaya çalışan 18 puanla Çıksalınspor’u konuk edecek. Pazar günü Cebe Spor Komplesinde seyircisiz oynanacak olan karşılaşma aynı saatte başlayacak. Zorlu karşılaşmayı Gökhan Dereli yönetirken, yardımcılıklarını ise Özgür Tolga Özcan, Göker Erel, Bedirhan Yiğitbaş yapacak.

 

TARAFTAR ALINMAYACAK

 

Üst üste aldığı iki yenilgi ile şampiyonluk yarışından uzaklaşan ve geçtiğimiz hafta Yalova Kadıköyspor’u mağlup ederek kendine gelen temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ise deplasmanda Lüleburgazspor’a konuk olacak. 8 Kasım Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan bu karşılaşmada alınan karar neticesinde 1911 Çerkezköyspor taraftarları alınmayacak. Bu karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Ligin ilk devresinde oynanan ve büyük çekişmeye sahne olan karşılaşma ise temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlanmıştı.

 

HEDEF ÜÇ PUAN

 

Maçın hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdüren 1911 Çerkezköyspor dün yaptığı son antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başladı. Takımın Genel Kaptanı ve Futbol Şube Sorumlusu Sebahattin Çolakoğlu “ Geçtiğimiz hafta Yalova Kadıköyspor’u mağlup ederek takım olarak kendimize geldik. Artık önümüze bakıyoruz. Oynayacağımız bütün karşılaşmalarda en iyi mücadelemizi orta koyup galip gelmek istiyoruz. Bu karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılacağımızı düşünüyorum. Lüleburgazspor karşılaşmasında takım olarak hedefimiz üç puan ” dedi.

 

DİĞER KARŞILAŞMALAR

 

Ligde 29 puanla dördüncü sırada bulunan Gaziosmanpaşaspor evinde Sultangazispor’u üç golle geçerek gövde gösterisi yapan 27 puanlı Edirnespor’u konuk edecek. Yıldıztabya Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de oynanacak olan karşılaşmada Bahadır İleri, Gürkan Kırabakan, Furkan Kocayıldız ve Uğur Muslu görev alacak. 27 puanla yedinci sırada yer alan Bigaspor ile 23 puanda sekizinci sırada yer alan Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor kozlarını Çanakkale’de paylaşacak. Biga İlyas Bayram Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmayı Göksu Furkan Güngör yönetirken, yardımcılıklarını ise Şuayip Bayhan Yeşil, Gülşah Nur Şen ve Müjdat Duman yapacak.  Alt sıralardan kurtulmaya çalışan Yalova Kadıköyspor ile Yeni Çanspor 20’inci hafta karşılaşmasında karşı karşıya gelecek. Yalova Kadıköyspor’un ligde 12 puanı bulunurken, Yeni Çanspor’un ise 16 puanı bulunuyor. Yalova Amatör 1 Saha’da oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10