Bezgin: "Beraat kararını kamuoyuna açıklasın"

Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Ercan Üçel ve yönetim kurulu üyeleri dün basın açıklaması gerçekleştirdi. Kapaklı Belediye BaşkanÄ?

Kapaklı 25.02.2018 20:49:00 0
Bezgin: "Beraat kararını kamuoyuna açıklasın"

Dün saat 14.00’de gerçekleştirilen basın açıklamasında konuşma gerçekleştiren Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin “Klasik Cumhuriyet Halk Partisinin  yereldeki örneğini hep birlikte dün yaşadık.Adam mahkumiyet almış beraat aldım diye haber yapıyor ve yaptırıyor.Bildiğiniz üzere bugünkü basın açıklamamızın konusu CHP’li Kapaklı belediye başkanının yargılandığı Çorlu 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nin 2017/118 esas sayılı dosyasının 23.02.2018 tarihinde yapılan duruşması ile ilgilidir. Bakınız bir belediye başkanı için en talihsiz olay ‘’ihaleye fesat karıştırma’’ ve ‘’görevi kötüye kullanma’’suçlarından yargılanmaktır.Ama bizim Kapaklı belediye başkanımız bu talihsiz suçlama ile yargılandığı yetmiyormuş gibi ikinci büyük talihsizliği kendi bizzat hayal kırıklığı yaratarak yapmıştır” diye konuştu.

 

“KAPAKLI HALKINI KANDIRACAĞINI MI SANIYORSUN”

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın ceza almasına rağmen,  tüm kamuoyuna beraat aldığına dair haber yaptırdığını kaydeden Bezgin “ Üzücü olan nedir?Kapaklı’da 14 yıldır belediye başkanlığı yapan bir adamın kendisine oy veren veya vermeyen yani kapaklı halkını kandırmaya yanıltmaya kalkmasıdır. Ey Mandalı bu şekilde yalan haber yaptırarak Kapaklı halkını kandıracağını mı sanıyorsun?Artık senin gerçek yüzünü tüm kapaklı halkı; gelmediğin 15 Temmuz nöbetlerinde; gelmediğin Kudüs mitinginde; gelmediğin Afrin operasyonu mitinginde ve Afrin operasyonu açıklamalarında ve Kapaklı’da doğan Kapaklı’nın evladı olan sen belediye başkanlığın döneminde kapaklıya hiçbir hizmet yapmayan kamu yatırımları yapmamamıza engel koyan; son olarak da bu yalan haberlerinle ‘’ Kapaklı halkının gözünde de görevini kötüye kullandın’’ artık o koltuğa yakışmıyorsun! Biliyorsunuz bu durum ve davranış CHP’nin genel bakanının ülke olarak bize sürekli yaşattığı komedi durumunun yereldeki örneğidir.

 

“BERAAT KARARINI KAMUOYUNA AÇIKLASIN”

 

Bezgin “ Sanırım bizim CHP’li Kapaklı belediye başkanımız da genel başkanından biraz örnek almış. Biz böyle yalan haber yapacak ve yaptıracak kadar basitleşen bir belediye başkanının artık bu ilçeye katacağı bir şey olmadığını düşünüyoruz ve kendisini millete havale ediyoruz. Asıl cezayı çok kıymetli Kapaklı halkımız verecektir. Yargılandığı mahkemeden  1 yıl 15 gün görevi kötüye kullanmaktan hapis 1 yıl 6 ay siyasi yasak almıştır. Ceza alan bu başkan beraat dahi almış olsaydı bile bu kadar pisliğe bulanmış iken milletinden beraat almayacaktı. Biz belgeleriyle ceza aldığını açıklıyoruz. Kendisi beraat aldığını iddia etmişti. Buyursun beraat kararını kamuoyuna açıklasın. Bu süreç artık Kapaklı için yeni bir dönemin başlangıcının işaretidir. Biz artık Kapaklı’nın makus talihinin değişmesini gerektiğini ve Ak belediyecilik ile hak ettiği yere gelmesini düşünmekteyiz. Son olarak şunu söyleyelim sayın başkanı burnu uzamış bir şekilde bir heykelini dikmek şart oldu” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10