17. yılını pasta keserek kutladılar

2001 yılında kurulan S.S. 91 Nolu İrem Öğrenci ve Personel Taşımacılığı Kooperatifi dün 17. kuruluş yıl dönümünü pasta keserek kutladı.

Çerkezköy 26.02.2018 20:47:00 0
17. yılını pasta keserek kutladılar

S.S. 91 Nolu İrem Öğrenci ve Personel Taşımacılığı Kooperatifi Kurucu Başkanı Nevzat Başar, “17 yıl önce kurarak hayata geçirdiğimiz ve kurulduğu yıldan bu yana özverili bir şekilde her geçen yıl daha iyi hizmet vererek halkımızın güvenine layık olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Birlik ve beraberlik için hizmetimizi en iyi şekilde sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

 

S.S. İrem Öğrenci ve Personel Taşımacılığı Kooperatif üyeleri dün saat 9.45’te Başar Kıraathanesi’nde bir araya gelerek kooperatifin 17. yılını pasta keserek kutladı. 17. yıl kutlamasında kooperatifin Muhasebecisi Mustafa Olcay Eser’de hazır bulundu.

 

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ DEVAM ETTİRDİĞİMİZ SÜRECE HİZMETLERİMİZDE SÜREKLİ OLACAKTIR

 

Programda ilk konuşmayı S.S. İrem Öğrenci ve Personel Taşımacılığı Kooperatifi Kurucu Başkanı Nevzat başar yaptı. Başar, “Bugün kooperatifinizin 17. yılını kutlamanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Kooperatifi kurma çalışmalarımız sırasında bir takım zorluklar yaşadık. Ancak daha sonra 7 arkadaşımızla birlikte kooperatifimizi kurarak hayata geçirdik. 2001 yılı 26 Şubat ayında kuruluşunu gerçekleştirdiğimiz kooperatifimiz aynı zamanda ilçemizin ilk öğrenci ve personel taşımacılığı kooperatifidir. Kooperatifimiz kurulduğu yıldan bu yana aradan geçen 17 yıllık zaman içinde hizmetimizi en iyi şekilde ve özverili bir şekilde yapmanın haklı onur ve gururunu yaşıyoruz. Her zaman birlik ve beraberlik içinde olduğumuz süre içinde birlikte çok daha iyi hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Kuruluşumuzdan bu yana kooperatifimizin de devamlı büyümesi ise verdiğimiz hizmet kalitesini göstermektedir. Yakında Zirve Öğrenci Kooperatifi de bizimle birleşecek. O zaman daha güçlü bir kooperatif olarak hizmet ağımızı da genişletmiş olacağız. Bu birliktelikten dolayı da mutluluk duyuyorum. Amaç kooperatifleri birleştirmenin ötesinde böyle birlikteliklerin çok önemli olduğunu da belirtmek istiyorum. Hepimiz bir olursak ekmeğimize daha iyi sahip çıkarız. Bugün kooperatifimizin 17. yılı münasebetiyle kooperatif bünyesinde bulunan 46 ortağımızın da bir arada olmasından ayrıca mutluluk duyuyorum. Bizim görevimiz üstlendiğimiz görevi her zaman her koşulda en iyi şekilde yerine getirmektir. Bunu hiçbir zaman unutmayacağız. Çünkü bizler önemli bir görev yapmaktayız. Tüm arkadaşlarımızın bu bilinçte olduğuna inanıyor ve kooperatifimizin 17. yılı kutlu olsun diyorum. Sizlerle birlikte çalışmaktan da onur duyuyorum.”dedi.

 

KOOPERTİFİMİZİN KURULUŞUNA VESİLE OLAN NEVZAT AĞABEYİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

 

Başar’ın ardından konuşan İrem Öğrenci ve Personel Taşımacılığı Kooperatif Başkanı Hayrettin Vatansever de, “Bugün kooperatifimizin 17. yılını kutlamanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Kooperatifimizin kurucusu ve uzun yıllarda başkanlığını yapan değerli büyüğümüz ve sevgili ağabeyimiz Nevzat Başar, kooperatifimizin kurulmasına vesile oldular.  Bugün burada evimize ekmek götürmeye çalışıyorsak bunda onun büyük emeği var. Bu nedenle kendisine şahsım ve siz kooperatif üyelerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Bizler her zaman birlik ve beraberlik içinde olmak zorundayız. Az önce Nevzat Ağabeyimin de belirttiği gibi bizler önemli bir hizmet yapmaktayız. Günün koşullarına göre hizmetimizi en iyi ve özverili şekilde yaptığımız sürece daha çok uzun yıllar hizmetimiz devam edecektir. Hepimizin çoluk çocuğu var. Bu bayrağı gelecekte çocuklarımıza emanet edeceğiz. Bu nedenle bizler onlara örnek olmak için şimdiden birlik ve beraberliğimizi bozmadan hizmetimizi en iyi şekilde sürdürmemiz gerekiyor. Biz zaten her zaman birlik ve beraberlik içindeyiz. Ama yine de bu konuda hatırlatmak istedim. İrem Öğrenci ve Personel Taşımacılığı Kooperatifi olarak kapımız herkese açık. Çerkezköy ve Kapaklı’da hizmet veren öğrenci ve personel taşımacılığı yapan kooperatifler de çatımız altında birleşebilirler. S ve J plakalı kooperatiflere de yol göstermeye hazırız. İrem Öğrenci ve Personel Taşımacılığı Kooperatifi olarak kuruluşumuzdan bu yana ilçemizde prensipli olarak en iyi şekilde taşımacılık yapmaya özen gösteriyoruz ve bizim bu şekildeki hizmetimiz halkımızın güvenine layık olduğumuzun bir göstergesidir. Bizlere güvenen halkımıza bizlerin de her zaman en iyi şeklide güvenli olarak hizmet verme zorunluluğumuzun olduğunu da hiçbir zaman unutmayacağız. Daha nice 17. yıllar temennisiyle kooperatifimizin 17. Yılı kutlu olsun” dedi.

 

17. YIL PASTASI ALKIŞLAR EŞLİĞİNDE KESİLDİ

 

Yapılan konuşmaların ardından, kooperatifin Kurucu Başkanı Nevzat Başar, Kooperatif Başkanı Hayrettin Vatansever ve Zirve Öğrenci Kooperatifi Başkanı Sinan Başak birlikte 17. yıl pastasını alkışlar eşliğinde kesti. Pasta kesimi sonrasında kısa bir konuşma yapan Kooperatif Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Metin de; “Kooperatifimizin bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle her zaman en iyi şekilde hizmetlerine devam edecektir” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10