Fevzipaşaspor yükselişini sürdürdü

Tekirdağ 2.Amatör Küme D Grubu'nda mücadele eden temsilcilerimiz Fevzipaşaspor ile Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğuspor Çerkezköy'de karşı karşıya geldiler.

27.02.2018 21:13:00 0
Fevzipaşaspor yükselişini sürdürdü

Rakibi karşısında çok etkili bir oyun ortaya koyan Fevzipaşaspor karşılaşmadan üç gollü galip ayrılarak yükselişini sürdürdü.

 

FEVZİPAŞASPOR ÖNE GEÇTİ

 

Ligin ilk haftasında Kapaklı Kartalspror’a farklı mağlup olan temsilcimiz Fevzipaşaspor, ikinci hafta ise Karaağaçspor’u deplasmanda üç golle geçerek ilk galibiyetini almıştı. Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğuspor ise ilk haftayı puansız kapatırken, ikinci hafta Küçükyoncalıspor ise berabere kalıp ilk puanını almıştı. Pazar günü Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmaya Fevzipaşaspor etkili başladı.

 

İlk dakikalardan itibaren rakip kalede gol arayan Fevzipaşaspor Kaan Taşkın’ın golüyle karşılaşmada öne geçmesini bildi.

 

6 PUANA YÜKSELDİ

 

Oyundan düşen rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan Fevzipaşaspor ilerleyen bölümlere doğru sağlı sollu ataklarını sürdürdü. Mert’in ayağından bulduğu golle farkı ikiye çıkartan Fevzipaşaspor kalan dakikalarda fark mücadelesi verirken, Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğuspor ise farkı indirmeye çalıştı. Rakibinin yüklendiği dakikalarda kontralarla gol arayan Fevzipaşaspor ilerleyen bölümlere doğru Mert’in golüyle skoru 3-0 yaptı. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Fevzipaşaspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Fevzipaşaspor bu galibiyet ile puanını altı yaparken, Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğuspor ise bir puanda kaldı.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10