Kapaklı meclisi Karlı mahallesinde toplanacak

Kapaklı Belediyesi Mart ayı Meclis toplantısı Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı Başkanlığı'nda 5 Mart Pazartesi günü saat 14.00'de Karlı mahallesinde toplanacak. Toplantıda 18 gündem

Kapaklı 2.03.2018 20:49:00 0
Kapaklı meclisi Karlı mahallesinde toplanacak

HİSSE SATIŞLARI GÖRÜŞÜLECEK

 

Kapaklı Belediyesi Mart ayı Meclis toplantısı Pazartesi günü Karlı Mahallesinde saat 14.00’da toplanacak. Belediye Başkanı İrfan Mandalı Başkanlığı’nda toplanacak olan meclis üyeleri açılış ve yoklamanın ardından saygı duruşunda bulunarak gündem maddelerini görüşmeye geçecek. Gündemin üçüncü maddesinde Belediye Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından sunulan Atatürk Mahallesi   1290 ada 4 nolu parsel tamamı 274 metrekare arsada bulunan arsada bulunan 11 metrekarelik belediye hissenin hissedarına satılması konusu görüşülecek. Fatih Mahallesi 733 ada 4 nolu parsel tamamı bin 200 metrekarelik arsada bulunan 4metrekarelik  belediye hissenin hissedarına satılması konusunun görüşüleceği toplantıda İnönü Mahallesi 892 ada 5 nolu parsel tamamı 271 metrekarelik  arsada bulunan 6 metrekarelik belediye hissesinden hissesine düşen 3,00 m²'lik hissenin hissedarına satılması konusu da görüşülecek.

 

KOMİSYON RAPORLARI DA GÖRÜŞÜLECEK

 

İnönü Mahallesi 892 ada 5 nolu parsel tamamı 271 metrekare arsada bulunan 6 metrekarelik  belediye hissesinden hissesine düşen 3 metrekarelik hissenin hissedarına satılması konusunun da görüşüleceği toplantıda dolu kadro değişikliği konulu ve Bilgilendirme konulu yazılar da görüşülecek. Gündemin onuncu maddesinde isimsiz sokağa isim verilmesi kararlaştırılırken, bir sonraki maddede ise içkili yerler konulu yazı görüşülüp karara bağlanacak. İçkili yerler krokisi konulu yazının görüşülmesinin ardından ödüllendirme konulu yazı görüşülüp karara bağlanacak. Gündemin 14’üncü maddesinde yetki verilmesi konulu yazının görüşülmesin ardından kat artışı konulu yazısının görüşülecek. Gündemin bir diğer maddelerinde ise Kamu İdarelerini Geliştirme Derneği (KİGDER) tarafından sunulan yazısı, imar komisyon raporları ve plan bütçe komisyon raporları da görüşülecek.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10