''ÇTSO Türkiye'nin en önemli ticaret ve sanayi merkezlerinden birisi''

İş gezisi kapsamında Ukrayna'ya giden 75 kişilik Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, gezinin 3. gününde Building-Spring 2018 Fuarı'nda düzenlenen bölge ve şehir idaresi ile yuvarlak masa toplant?

Çerkezköy 2.03.2018 20:58:00 0

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın,Türkiye’nin en önemli ticaret ve sanayi merkezlerinden birisi olduğunu belirten Kozuva; ‘’Sizleri aynı samimi duygularla ülkemize ve Odamıza davet etmekten onur duyarız’’ dedi.

 

İş gezisi kapsamında Ukrayna’ya giden 75 kişilik Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, gezinin 3. gününde ÇTSO’nun kardeş odası Zaporijiya Ticaret ve Sanayi Odası’nın kendi fuar merkezinde düzenledikleri Building-Spring 2018 Fuarı’na giderek bölge ve şehir idaresi ile yuvarlak masa toplantısına katıldı.

 

‘’SİZLERLE BİR ARAYA GELMEK, BİZİM İÇİN ONUR VE MUTLULUK OLDU’’

 

Toplantıda konuşan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva; ‘’Saygıdeğer başkan, değerli protokol, bu güzel ortamda… Bu anlamlı buluşma için şahsım ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası adına teşekkür ediyorum. Kardeş Odamız, Zaporijya Ticaret ve Sanayi Odası’nın nazik daveti üzere ülkenize gelmiş bulunuyoruz. Ayrıca siz değerli yerel yöneticilerimiz ve devlet adamlarımızla da bir araya gelmek, bizim için onur ve mutluluk oldu… Sayın Başkanımızın ve değerli yöneticilerimizin bu jesti her türlü takdirin üstündedir. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak biz de sizleri aynı samimi duygularla ülkemize ve Odamıza davet etmekten onur duyarız’’ dedi.

 

‘’ÇTSO ULUSLARARASI ORGANİZASYONLAR DÜZENLEYEN BİR YETKİNLİĞE SAHİPTİR’’

 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın, Türkiye’nin en önemli ticaret ve sanayi merkezlerinden birisi olduğunu belirten Kozuva; ‘’ Beş yıldızlı akredite bir Oda olarak uluslararası ticaret ve sanayi odalarıyla da anlaşmaları bulunan; uluslararası organizasyonlar düzenleyen bir yetkinliğe sahiptir’’ dedi.

 

‘’ÇTSO PROJE GELİŞTİRME VE UYGULAMA VİZYON VE MİSYONUNA SAHİP KÖKLÜ BİR KURUM’’

 

ÇTSO’nun bulunduğu bölgede, yerel yönetimlerle paydaş olarak ekonomik ticari ve sosyal sorumluluk alanlarında proje geliştirme ve uygulama vizyonve misyonuna sahip köklü bir kurum olduğunu kaydeden Kozuva; ‘’Bu bağlamda Odamız aracılığıyla siz değerli yöneticilerimizin ve iş dünyasının değerli temsilcilerinin iki ülke arasında ilişkilerimizi ortaklaşa daha üst seviyelere çıkartılabileceğimize, bu ilişkilerin sadece ticarette değil aynı zamanda bilim, kültür, teknik ve insani ilişkilerde degeliştirilebileceğine olan inancım tamdır. Bu duygu ve temennilerle nazik davetiniz için tekrar teşekkür ediyor saygılar sunuyorum’’ dedi.  Yuvarlak masa toplantısının ardından Çerkezköy Ticaret Ve Sanayi Odası Heyeti, B2B sektör toplantılarına katıldı. Toplantıların ardından Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsil etmesi amacıyla Odessa Ticaret Ateşesi Çetin Yılmaz’a, Zaporijya yerel yöneticilerine, Türkiye Ukrayna İşadamları Derneği temsilcilerine ve Zaporijya belediye yöneticilerine plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10