Vali Ceylan Muhtarlarla buluştu

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü'nün genelgesi gereğince geçtiğimiz ay Malkara Halk Eğitim Merkezi'nde yapılan  ''Muhtarlarla Buluşma Toplantısı'' bu kez Marmaraer

Tekirdağ 7.03.2018 20:19:00 0
Vali Ceylan Muhtarlarla buluştu

Her ay düzenli olarak yapılan ''Muhtarlarla Buluşma Toplantısı'' Marmaraereğlisi Kaymakamlığı'nda Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan başkanlığında yapıldı.

 

HAZIR BULUNDULAR

 

Marmaraereğlisi Kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıda Marmaraereğlisi Kaymakamı Sıtkı Zehin, Marmaraereğlisi Belediye Başkan Vekili Doğan Özman, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Sadullah Kalaycı, İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Atabek, İlçe Yazı İşleri Müdürü Çağlar Şimşek, kurum müdürleri ve muhtarlar da hazır bulundu.

 

''ASIL AMAÇ BİRBİRİMİZİ TANIYARAK PROBLEMLERİ YERİNDE DİNLEYEREK ÇÖZMEK''

 

 Her ay muhtarlarla bir ilçede toplantılar yaptıklarını belirten Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan; ''Bu ay ki toplantımızı da Marmaraereğlisi ilçemizde siz değerli muhtarlarımızla yapacağız. Buradaki asıl amaç bir araya gelmek, birbirimizi tanımak, tanışmak ve daha sonrada sizlerin problem ve sorunlarınızı yerinde dinleyip çözüm yollarını aramak. Bizimde sizlere iletmek istediğimiz konuları iletip görüş alışverişinde bulunmak'' dedi.

 

''VALİ CEYLAN OKUMA YAZMA SEFERBERLİĞİ PROJESİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ''

 

Toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan tarafından başlatılan 'Okuma Yazma Seferberliği Projesi' hakkında bilgi veren Vali Ceylan; '' Bizim öncelikli olarak vurgulamak isteğimiz birkaç önemli konu var bunlardan ilki yeni başlattığımız okuma yazma seferberliği bu çerçevede muhtarlarımızın mahallelerinde okuma yazma bilmeyen vatandaşlarımız varsa gerek Milli Eğitim Müdürlüğüne gerekse Halk Eğitim Müdürlüklerine iletmelerinizi istiyoruz'' dedi.

 

VALİ CEYLAN 'SIFIR ATIK PROJESİ' HAKKINDA DA KONUŞTU

 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan  'Sıfır Atık Projesi' hakkında da bilgi veren Vali Ceylan; ''Muhtarlarımız ve Belediyemiz bu konuda halkı bilinçlendirerek projemize katkı sağlamasını istiyoruz. En öncelikli konumuz ise bağımlılık ve Uyuşturucu ile mücadele bu konuda kesinlikle taviz vermiyoruz ülkemizin geleceği ile ilgili bir konu o açıdan sizlerden de bizlere yardımcı olmanızı istiyoruz.” dedi.

 

İHTİYAÇ VE TALEPLERİNİ ANLATTILAR

 

Vali Ceylan’ın konuşmasının ardından, muhtarlar söz alarak mahallelerin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini Vali Ceylan’a ve yetkililere anlattı.

 

Haber / Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10