HAKİM MAHMUT DAĞ UĞUR OKULLARI'NIN KONUĞU OLDU

Uğur Okulları, Anadolu lisesi öğrencilerine meslekleri daha yakından tanımak ve meslek seçimi noktasında onlara yardımcı olmak amacıyla düzenlediği kariyer günlerinin bu haftaki konuğu Çerkezköy Hakim

Çerkezköy 8.03.2018 20:30:00 0
HAKİM MAHMUT DAĞ UĞUR OKULLARI

Kariyer günleri çerçevesinde Özel Çerkezköy Uğur Anadolu Lisesi’nin konuğu olan Çerkezköy Hakimi Mahmut Dağ, öğrencilerinhukuk fakültesindeki eğitim süreci, hukuk fakültesi mezunlarının hangi meslekleri yapabileceği ve bu mesleklerle ilgili kafalarındaki soruları cevapladı.

 

Program sonunda Ortaokul Müdürü Tuğba ZENGİNAL tarafından Mahmut Dağ’a çiçek ve teşekkür belgesi takdimi yapıldı. Öğrencilere deneyimlerini aktaran Çerkezköy Hakimi Sayın Mahmut Dağ’ a Uğur Okulları olarak teşekkür ederiz.

 

Uğur Okulları kariyer günlerini sürdürüyor

 

Uğur Okulları, Anadolu lisesi öğrencilerine meslekleri daha yakından tanımak ve meslek seçimi noktasında onlara yardımcı olmak amacıyla kariyer günleri düzenlemeye devam ediyor.  Uğur Eğitim Kurumları Çerkezköy Uğur Okulları Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Reis Zenginal, farklı mesleklerden uzmanları öğrencileriyle buluşturarak öğrencilerinin geleceğe yönelik planlamalarını yapmalarına imkan sağladıklarını belirtti

 

KARİYER GÜNLERİNİN BİR KONUĞU DA MAHMUT DAĞ OLDU 

 

Çerkezköy Uğur Okulları Anadolu Lisesi’nin Kariyer günlerinin bir konuğu da  .Yılmaz Çerkezköy Hakimi Mahmut Dağ oldu. Dağ, öğrencilerin hukuk fakültesindeki eğitim süreci, hukuk fakültesi mezunlarının hangi meslekleri yapabileceği konusunda bilgi ve birikimini öğrencilere aktardı. Öğrenciler de hukuk ile ilgili kafalarındaki soruları uzmanına sorarak hukuk  ve eğitim süreci hakkında ayrıntılı bilgiye sahip oldular.

 

ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

 

Program sonunda Ortaokul Müdürü Tuğba Zenginal tarafından Mahmut Dağ’a çiçek ve teşekkür belgesi takdimi yapıldı. Okul Müdürü Zenginal öğrencilere deneyimlerini aktaran Çerkezköy Hakimi Mahmut Dağ’a Uğur Okulları olarak teşekkür ederek; “Öğrencilerimizi farklı meslek dallarında görev yapan uzmanlarla buluşturarak kariyer günlerimize devam edeceğiz. Ortaokul öğrencilerimiz için de meslek atölyeleri planladık, ortaokul öğrencilerimiz meslekleri daha yakından tanıtmak için bu meslekleri yerinde gözlemleyecek ve yaparak yaşayarak öğrenme fırsatı bulacak.”dedi.

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10