Sırbistan'lı iş adamlarından Çerkezköy çıkartması

Ülkelerine yatırım yapacak firmalarla ikili görüşmeler yapmak üzere Türkiye'ye gelen Sırbistan'lı iş adamlarının ilk durağı Çerkezköy oldu. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde fa

Çerkezköy 12.03.2018 22:37:00 0
Sırbistan

İLK DURAK BONY ÇORAP OLDU

 

Jagodina Belediye Başkanı, Jedinstvena Srbija partisi Başkanı ve milletvekili Dragon MarkoviçPalma ile beraberindeki Sırbistan’lı iş adamları dün Çerkezköy’e gelerek Bony ve Hema fabrikalarını gezdiler. Dün sabah saatlerinde ilk olarak Bony Çorap fabrikasına gelen Sırbistanlı heyeti Bony Çorap Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gülkaya, AK Parti Kapaklı Meclis üyesi Akın Yılmaz ve fabrika yetkilileri karşıladı. Ziyarette ülkelerinde yatırım yapacak firmaları yakından incelemek üzere Türkiye’ye geldiklerini kaydeden Dragon MarkoviçPalma, Sırbistan'da ki 10 hektarlık alanın satışı ile fabrikanın temellerinin atılmasını istediklerini dile getirdi.Dragon Markoviç, "Hasan Bey 3 kez GradJagodina'ya geldi. Buraya geliş sebeplerimizden bir tanesi konuştuğumuza istinaden 10 hektarlık alanın satışı ve artık fabrikanın temellerinin atılmasını istiyoruz” dedi.

 

“SIKINTILAR OLDU”

 

Bony Tekstil ve Çorap Fabrikasına 40 yıldır emek verdiğini dile getiren Çerkezköy Bony Tekstil ve Çorap Fabrikası sahibi Hasan Gülkaya," Bizim amacımız Sırbistan'da iş yapmaktır. Bizim tüm çalışmalarımız ve projelerimiz hazır. Geç bile kaldık" diye konuştu. 

“ÜRÜNLERİNİZİ SIRBİSTAN’DA TANITIP ÜRETMEK İSTERİZ”

 

Sırbistan’ın bir çok ülke ile ticaret anlaşmasının olduğunu kaydeden Dragon Markoviç Palma” Sizin de ürünlerinizi Sırbistan’da tanıtıp üretmek isteriz. Tüm mağazalarımızda sizin ürettiğiniz ürünler çoraplar olsun isteriz. Sizleri en kısa zamanda tekrardan Sırbistan'a bekliyoruz" dedi. 

HEMA FABRİKASINI DA ZİYARET ETTİLER

 

İkili görüşmelerin ardından Bony Çorap fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gülkaya ve Sırbistanlı heyet fabrikanın üretim, yıkama, showroom, baskı, örgü bölümlerini gezerek yetkililerden bilgi aldılar. Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer’in de katıldığı öğlen yemeğinin ardından Sırbistanlı heyet Çerkezköy organize Sanayi Bölgesinde bulunan Hema fabrikasını ziyaret ederek burada fabrika yetkilileriyle birlikte ikili görüşmeler yapıp, fabrikaları gezdiler.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10