Optimed Doğum Okulu 15'inci eğitimini tamamladı

Özel Optimed Hastanesi  her ay bir sınıf açmak üzere anne – baba adaylarına "doğuma hazırlık" eğitimlerini Optimed Doğum Okulu'nda vermeye devam ederken eğitimlerin 15'incisi tamamlandı.

Çerkezköy 15.03.2018 20:30:00 0
Optimed Doğum Okulu 15

Özel Optimed Hastanesi’nin sosyal projeler kapsamında başlattığı ve 4 hafta süren doğuma hazırlık eğitimlerinin 15’incisi tamamlandı. Eğitim programına katılan anne adaylarına sertifikaları verildi.

 

‘’DOĞUMA HAZIR ŞEKİLDE EĞİTİMLERİNİ TAMAMLADILAR’’

 

Sertifika töreninde konuşan hastane yetkilileri ‘’Katılımcılarımızın eğitime geldiklerinde akıllarında birçok soru ve korkuları vardı, her biri kendi durumunu paylaşarak eğitim veren uzmanlarımızdan yanıtlarını alarak, daha rahat ve kolay bir doğuma hazır şekilde eğitimlerini tamamladılar’’ dedi.

 

TEŞEKKÜR SERTİFİKALARI VERİLDİ

 

4 hafta süren eğitim programını tamamlayan anne adayları eğitimlerden duydukları memnuniyeti dile getirirken; böyle bir organizasyonu gerçekleştirdikleri için hastane yönetimine ve eğitim kadrosuna teşekkürlerini iletti. Ardından anne baba adaylarına teşekkür sertifikaları verildi.
 

Öte yandan Özel Optimed Hastanesi, 16’ıncı doğum okulu eğitimleri için hazırlıklara başladı.

 

DOĞUM OKULU NEDİR, AMACI NE?

 

Doğum okulunun amaçlarından bahseden Optimed Hastanesi yetkilileri “ Doğum okulu eğitimleri ile çok daha bilinçli, farkındalığı yüksek anne baba adayı olmanızı sağlıyor, bir yandan da daha kolay, rahat ve mutlu bir doğum yapabilmeniz için çabalıyoruz. Bu eğitimlerde, öncelikle kendiniz gibi kafası karışık, korkuları olan, çevresinden duydukları ile bir sürü sorularla baş başa kalan diğer anne baba adayları ile tanışıyor, kaynaşıyor ve yalnız olmadığınızı anlıyorsunuz. Ardından hamilelik sürecinden, yeni doğan bakımına kadar olan tüm süreç için konunun uzmanlarından bilgiler almanızı ve merak ettiklerinizi sormanızı sağlıyoruz.  Ayrıca doğum anı, sancılanma vs gibi süreçleri de canlandırmalar yaparak eğlenceli bir şekilde gösteriyoruz.  4 hafta süren bu eğitimlerde anne baba adayları eğitim sonunda katılım sertifikası almakla birlikte, kafalarında ki soru işaretlerine yanıtlar bulmuş olarak ve çok daha kolay bir doğum yapma inancı ile hamilelik süreçlerine devam ediyorlar” diye konuştu.

 

“YETKİLİLERDEN BİLGİ ALABİLİRSİNİZ”

 

Yetkililer “Kadın Doğum Uzman Hekimi (Ekip Lideri) Op. Dr. Nevzat Koç, Anestezi Uzman Hekimi- Uzm. Dr. Yaşar PALA, Ebe Seher ELİBOL, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hekimi-Uzm. Dr Veysel Öz, Psikolog Aslı Çağla Çakıcı, Beslenme ve Diyetetik Sinem Kaya, Ebe Kübra Ocak ve Ebe Kezban Kaya vermektedir. 16. Sınıf için kayıt bırakmak isteyenler 0282 726 0 555 numarayı arayarak ya da hastanemiz Kurumsal Pazarlama bölümüne gelerek “isim ve telefon numarası” bırakarak kayıt olabilirler. Yeni sınıf için ön kayıtlarımız başladı. Siz de “Neden doğum okuluna gidilmeli?” diyorsanız, kayıt bıraktırmanızı ve bu soru başta olmak üzere doğum, hamilelik konusundaki tüm sorularınızın yanıtlarını almanız için Optimed Doğum Okuluna bekliyoruz’’ dedi.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10