''Şehit ailelerine minnet borcumuz var''

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla şehit ailelerini ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın eşi Güliz Akay; 'â€?

Çerkezköy 16.03.2018 20:14:00 0

Her türlü sorun, istek ve taleplerinizde sizlere bir telefon kadar yakınız. Çanakkale Savaşlarında ve ülkenin dört bir yanında şehit olan tüm vatandaşlarımıza minnet duyuyoruz’’ dedi.

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın eşi Güliz Akay, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla şehit ailelerine ziyarette bulundu. Ziyaretlerde Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Esengül Güven de hazır bulundu.  

 

SİZLERE BİR TELEFON KADAR YAKINIZ

 

Çerkezköy Belediyesi olarak şehitleri ve değerli ailelerini hiç bir zaman unutmadıklarını belirten Güliz Akay; “Çerkezköy'de yaşayan her vatandaşımızın şehitlerimize siz değerli şehit ailelerine minnet borcu var. Bu anlamlı ve son derece önemli günde sizleri ziyaret etmek ve Belediye Başkanımızın selamlarını iletmek istedik. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman yanınızda olacağız. Her türlü sorun, istek ve taleplerinizde sizlere bir telefon kadar yakınız. Çanakkale Savaşlarında ve ülkenin dört bir yanında şehit olan tüm vatandaşlarımıza minnet duyuyoruz’’ dedi

 

ŞEHİT AİLELERİ TEŞEKKÜR ETTİ

 

Sırasıyla Şehit J. Er İlhan Doyran, Şehit Ulş. Er Ilgar Özkan, Şehit P. Er Mustafa Baykuş, Şehit Polis Memuru Dursun Zeytün, Şehit Reşat Kalkan, Şehit Korucu Asım Tayyar, Şehit Mu. Cvş. Mustafa Oruç, Şehit Polis Memuru Erdem Uçar, Şehit J. Uzm. Cvş. Dinçer Ersoy’un ailelerini ziyaret eden Güliz Akay bir sıkıntı ve taleplerinin olup olmadığını sorarak, şehit aileleri hakkında bilgiler aldı. Şehit aileleri ziyareti ile kendilerini onurlandırdıkları için Güliz Akay’a teşekkürlerini ileterek Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın kendileri ile her zaman ilgilendiklerini ifade etti.   

 

Haber / Sevay KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10