TEMEK kursiyerleri sertifikalarını aldılar

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (TEMEK) kapsamında Kapaklı'da düzenlenen girişimcilik, fotoğrafçılık, diksiyon, gitar, A1 İngilizce ve işaret dili kurslarını başarı i

Kapaklı 16.03.2018 20:17:00 0
TEMEK kursiyerleri sertifikalarını aldılar

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile Kapaklı Belediyesi işbirliğindeKapaklı’da açılan TEMEK kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyerlere belgeleri düzenlenen törenle verildi. Kapaklı Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen törene Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Meclis üyeleri Akın Yılmaz, Muzaffer Yıldıran, Ender Dubaz, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yetkilileri,muhtarlar ile kursiyerler katıldı.

 

KURSİYERLERİ TEBRİK ETTİ

 

Programda konuşma gerçekleştiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Halkımız için yapabileceğimiz eğitim ile ilgili elimizden gelen herşeyi yapmaya hazırız. Bu eğitimlerde 189 kursiyerden 86’sı kursa devamlılığını ve ilgisini sürdürerek sertifikasını almıştır. Ne mezunu olursak olalım sertifikamız olmalıdır. Sertifikayı almadan üniversite mezunu olma hakkına sahip değilsin. Her herhangi bir kuruma, özel sektörü veya resmi bir kuruma gittiğinizde sertifikalar yarı özel diploma vasfını taşıyor. Bu tip çalışmaları artık belediyemizde çokça görmeye çalışacağız. Bu kurslar arasında en önemli kurs işaret dili kursuydu. Bunu bilen arkadaşların bile yine bu kursa gitmesi gerekiyor. İşaret dili ile iletişim kuran arkadaşlar belki sizinle iletişim kurmak istiyor ama siz işaret dile bilmediğiniz için o arkadaşla iletişim kuramıyorsunuz. Bugün sertifika alan bütün arkadaşlarımızı kutluyorum” dedi.

 

KURSİYERLERE SERTİFİKALARI VERİLDİ

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve protokol üyeleri programda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürlüğü’nde Kapaklı’da açılan girişimcilik kursunda 28, Fotoğrafçılık kursunda 4, Diksiyon kursunda 6, Gitar kursunda 8, A1 İngilizce kursunda 10 ve işaret dili kursunu başarı ile tamamlayan 16 kursiyere sertifikalarını takdim etti.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10