Gülerçin'den eğitime destek yemeği

Özel Gülerçin Koleji Okul Aile Birliği, Müjgan Serkan Karagöz Anaokulu ve Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi yararına eğitime destek vermek amaçlı Pasha Otel'de yemek programı düzenledi. 

Çerkezköy 19.03.2018 00:41:00 0
Gülerçin

Yemek programında konuşan Gülerçin Koleji Okul Müdürü Ömer Kürklü; Bugün milyon dolarlara sahip olsanız da hayatın getireceği mutluluk bir yere kadardır. Ama bir çocuğun hayatını değiştirdiğiniz zaman, geleceğini kurtardığınız zaman bunun mutluluğu hiçbir şeye değişilmez. Bu anlamda Çerkezköy çok şanslı. Çerkezköy vatandaşları eğitime çok duyarlı’’ dedi.

 

Özel Gülerçin Koleji Okul Aile Birliği, Müjgan Serkan Karagöz Anaokulu ve Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi yararına eğitime destek vermek amaçlı Pasha Otel’de yemek programı düzenledi.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Saat 19:00’ da başlayan yemek programına Gülerçin Koleji Okul Müdürü Ömer Kürklü, Gülerçin Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Esin Kaya, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın Eşi Fatma Mandalı, CHP Meclis Üyesi Nalan Çolak, Çerkezköy Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Esengül Güven, Müjgan Serkan Karagöz Okul Aile Birliği Başkanı Funda Durak, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu ile birlikte birçok öğretmen ve veli katıldı.

 

AMACIMIZ EĞİTİME DESTEK VERMEK

 

Yemek programında açılış konuşmasını Gülerçin Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Esin Kaya yaptı. Kaya; “Bu anlamlı günde bizi yalnız bırakmayıp, bizlere destek olduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Amacımız, eğitime destek vermek, aramızdaki bağları kuvvetlendirebilmek ve faydalı olabilmek. Desteğini bizden esirgemeyen ve katkı sağlayan başta okul kurucumuz Bülent Gülerçin’e, Okul Müdürümüz Ömer Kürklü’ye, Müdür Yardımcılarımız Mehmet Bey ve Sibel Hanım’a okul aile birliği üyelerime, sponsorlarımıza, sınıf temsilcilerimize, değerli velilerimize çok teşekkür ediyorum ”dedi.

 

ÇERKEZKÖY VATANDAŞLARI EĞİTİME ÇOK DUYARLI

 

Gülerçin Koleji Okul Müdürü Ömer Kürklü de, “Biz Gülerçin Koleji olarak gelecek eğitim öğretim yılında 10. yılına girmenin gurur ve onurunu yaşıyoruz. Bu anlamda sadece Gülerçin Koleji’nde okuyan öğrenciler bizim için kıymetli değil bizim için Çerkezköy’de Türkiye’de tüm gençlerimiz, tüm çocuklarımız bu anlamda bizler için kıymetli ve değerli. Bunun için biz okul olarak hangi çocuğun hayatına en ufak bir dokunuşumuz olursa ne mutlu bizlere. Biliyoruz ki bizde öğretmenlerin mesuliyeti ve sorumlulukları çok büyük. Geleceğimiz Türkiye’sinin gençlerini yetiştirdiğimiz, Türkiye’yi emanet edeceğimiz gençlerimizi yetiştirdiğimizi bildiğimiz için bu mesuliyet bizlerin omuzlarında olduğu için bundan dolayı her zaman için bu yükü omuzlarımızda hissediyoruz. Bugün bir bilet alarak belki bir çocuğun hayatına dokunacaksınız. Bir çocuğun geleceğini kurtaracaksınız. Bir çocuğun belki bu ülkenin kaderini değiştirmesine sizler vesile olacaksınız. Bugün milyon dolarlara sahip olsanız da hayatın getireceği mutluluk bir yere kadardır. Ama bir çocuğun hayatını değiştirdiğiniz zaman, geleceğini kurtardığınız zaman bunun mutluluğu hiçbir şeye değişilmez. Bu anlamda Çerkezköy çok şanslı. Çerkezköy vatandaşları eğitime çok duyarlı. Siz değerli velilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum Biz Gülerçin Koleji olarak Çerkezköy’deki tüm gençlerin, tüm çocukların eğitimini düşünerek elimizden gelen tüm gayret ve çabayı göstereceğimizden hiç şüpheniz olmasın. Bu zamana kadar eğitime büyük yatırımlar yapan sadece kendi okulu için değil Çerkezköy’de ki birçok okul için birçok hayırda bulunan onların daha iyi eğitim alması için maddi manevi tüm gayret ve çabayı gösteren kurucumuz ve değerli eşi Deniz Hanım’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu güzel geceyi organize eden okul aile birliği başkanıma, okul aile birliği üyelerime, sınıf temsilcilerimize ve siz değerli velilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

 

Konuşmaların ardından Okul Aile Birliği Başkanı Esin Kaya ve üyelerine Gülerçin Koleji Okul Müdürü Ömer Kürklü tarafından çiçek takdim edildi. Yapılan hediye çekilişi sonucu, esnafın yardım amaçlı verdiği hediyeler kazanan kişilere verilmesiyle birlikte yemek programı son buldu.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10