"Çerkezköy Askerine Sahip Çık"

Fevzi Paşa İlkokulu Okul Aile Birliği, Çerkezköy'e Gönülverenler Derneği'nin desteği ile Afrin'de terörle mücadele eden Mehmetçikler için,  "Çerkezköy Askerine Sahip Çık " slogan?

Çerkezköy 21.03.2018 20:38:00 0
 

Proje yönetiminin oluşumunda  Okul Aile Birliği Başkanı Şennur Güçbilmez ve Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı İlknur Sancaktar ile birlikte Gönülverenler Derneği Başkanı Murat Akay bulunuyor.

 

GÖNÜLVERENLER DERENĞİMİZİN DESTEĞİ BİZE GÜÇ VERDİ

 

Fevzipaşa İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Şennur Güçbilmez, projenin oluşmasında ve kampanya süresincede kendilerine destek verecek olan Çerkezköy’e Gönülverenler Derneği’nin bu desteğinin kendilerine güç verdiğini  belirtti. Çerkezköy’e Gönülverenler Derneği’nin desteğinden oldukça memnun olduklarını belirten, Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı İlknur Sancaktar da , “Öncelikle projenin başlama sürecini şöyle dile getirmek istiyorum. Öğretmenlerimizden birinin Afrin' de görev yapan bir akrabası var. Neye ihtiyaçlarının olduğunu sorduğunda savaş sırasında olduğu için iç çamaşırı çorap tarzı gibi giyim gibi çok ihtiyaçlarının olduğunu belirtmişler. Öncelikle bu ihtiyacı sınıfa duyurarak giderelim istedik. Sonra da okul olarak yardım etmeye karar verdik. Daha sonra ise Çerkezköy’e Gönülverenler Derneği ile görüşerek destek vermelerini konusunda yardım istedik. Destek vermeyi kabul ettiler. Bu şekilde daha geniş şekilde sesimizi duyurma fırsatı bulduk. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden de izin alındı, Garnizon Komutanlığımızın da haberi var. Aynı zamanda bu konuda yardımların ulaştırılması için bizlere yardımcı da olacaklar. Yardımlar okulumuzun öğrencilerinin kendi el emeği ile yaptığı kumbaralarda toplanıyor. Parada topluyoruz fakat ücreti ödenerek pijama takımı da gönderilebiliyor. Bu konuda tüm Çerkezköy halkımızın desteğini bekliyoruz " dedi.

 

HALKIMIZIN DESTEĞİ BU PROJEYİ DAHA ANLAMLI KILACAKTIR

 

Çerkezköy’e Gönülverenler Derneği Başkanı Murat Akay  da , “Çerkezköy Askerine Sahip Çık” sloganıyla  Fevzipaşa İlkokulu Okul Aile Birliğimizin başlattığı ve bu anlamlı projede bizlere de yer veren Okul Aile Birliği ile başlattığımız kampanya’ya halkımızın da katkı ve destekleri bu kampanyayı daha anlamlı kılacaktır düşüncesindeyim.  Bu kampanyada oluşturulan pijama takımları 11 TL’dir. Her bağış karşılığında alındı belgesi verilecektir. Projeye destek vererek bağışta bulunmak isteyenler Fevzi Paşa İlköğretim Okulu veya Çerkezköy Gönülverenler Derneği ile irtibata geçebilirler. Halkımıza şimdiden verecekleri katkı ve destek için teşekkür ediyoruz.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10