''Orman ve Su Hayattır'

TEMA Vakfı bu yıl 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası ile 22 Mart Dünya Su Günü'nü iklim, toprak, su ilişkisine ve ormanların yaşamsal önemine dikkat çekerek kutluyor.   

Çerkezköy 23.03.2018 20:33:00 0

Dün düzenlenen etkinlikler kapsamında Çerkezköy Tema Vakfı Temsilciliği de bir dizi etkinlik gerçekleştirerek, ‘’Orman ve Su Hayattır’ sloganına dikkat çekti.

 

193 ÖĞRENCİYE TEMA VAKFI GÖNÜLLÜSÜ KARTI VE ROZETİ VERİLDİ

 

TEMA Vakfı Çerkezköy Temsilcisi Nilüfer Ceylan konu ile ilgili yaptığı açıklamada,  Çerkezköy’de  21 Mart Dünya Ormancılık Haftası ve 22 Mart Dünya Su Günü etkinliğinin ilki Kızılpınar İlkokulu Ana Sınıfı’nda gerçekleştirdik. Ana sınıfı öğrencilerinden Tema Vakfı gönüllüsü, düş bahçesi ve ayçiçeği sınıflarının öğrencilerine TEMA Vakfı Çerkezköy Temsilcisi olarak 193 öğrencimize Tema Vakfı Gönüllü kartları ve rozetlerini öğrencilere  teslim ettik. Tema Gönüllüsü olmak isteyen öğrenciler de formları doldurup bize teslim ettiler’’ dedi.  

 

ORMAN SADECE AĞAÇLARDAN İBARET YAŞAM ALANI DEĞİL

 

Ceylan  “Orman Haftası kapsamında tüm okul öğrencilerimize okul öğretmenleri Tenzile Pelin Karakaş ve Sevinç Erol ile birlikte hafta etkinliğini güzel bir ortamda gerçekleştirdik. Etkinlikte orman ve ormanın içindeki canlı çeşitliliğine dikkat çektik. Ormanın sadece ağaçlardan ibaret bir yaşam alanı olmadığını ve içindeki canlılarla beraber işleyen bir yaşam alanı olduğuna dair çeşitli canlı türleri ile ilgili de örnekler verdik. Okuldaki öğrencilerimizin doğa koruma ve orman sevgisi konusunda bu kadar bilinçli olmaları beni oldukça çok mutlu etti. Kızılpınar İlkokulu Ana Okulu benim gözümde ayrı bir yeri var. Bu eğitim programı ile birlikte okulun 10 şubesi de Tema Vakfı’nın minik tema eğitim programına dahil oldu” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10