Ergün Erkek Kuaförü'nden anlamlı hizmet  

Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Gazdaş yanında uzun yıllar Ergün Erkek Kuaförü olarak faaliyet gösteren  Ergün Arıcan dün  10.30-16.00 saatleri arası Trakya Bakım Merkezi'nde kalan 

Çerkezköy 25.03.2018 20:11:00 0
Ergün Erkek Kuaförü

HİZMETİMİZİ İYİLİKLE SÜSLEMEK İSTEDİK

 

Ergün Erkek Kuaförü Ergün Arıcan Çerkezköy’de yıllardır verdikleri hizmeti iyilikle de süslemek istediklerini belirterek, “ Çerkezköy’de hizmet verdiğimiz erkek kuaförü olarak hizmetimize bir de hayır ve iyilikle süslemek istediğim için Çerkezköy Kaymakamlığı'na Trakya Bakım merkezi’nde kalan yaşlı genç erkek vatandaşlarımızı ücretsiz tıraş yapmak için başvuruda bulundum ve Kaymakamlıktan bu konuda gerekli izinleri alarak Trakya Bakım Merkezi’nde  bulunan erkek vatandaşlarımızın saç ve sakal tıraşı ihtiyacını karşılık vermek için arkadaşlarımla birlikte  geldik ve  tıraşlarını yaptık” dedi.

 

KİMSESİZLERİ MUTLU ETMEK İSTEDİK

 

Arıcan; “İyilik düşen bir çocuğu kaldırmak, ağlayanın gözyaşlarını silmek, biri ikiye, üçe bölmek, fakire bir öğün olabilmek, yolda kalmışa yardımcı olmak. Bizim de elimizden gelen iyilik kuaför olarak burada bulunan vatandaşlarımızın tıraşlarını yapmak oldu. Bu çalışmamız insanlarımızı mutlu ettiğini görmek bizleri de mutlu etti. Bir gün bizler de yaşlanacağız belki kimsesiz kalacağız. Bugün elimizde bu imkanımız varken bizlerde onlara elimizden geleni yapmayı istedik” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10